Prima Pagina Apple Reclamele anti-Apple au schimbat radical perceptia lumii intregi cu privire la Samsung

Reclamele anti-Apple au schimbat radical perceptia lumii intregi cu privire la Samsung

[youtube]http://youtu.be/nf5-Prx19ZM[/youtube]

  Anul trecut cei de la Samsung publicau o serie de clipuri video in care atacau nu doar Apple, ci si clientii care mergeau sa achizitioneze produsele companiei. Intr-un interviu acordat unui ziar australian, seful departamentului de marketing al Samsung Australia sustine ca acele reclame au reprezentat un punct de cotitura pentru Samsung si modul in care este privind brandul la nivel international. El spune ca Samsung a avut atunci curajul sa puna in prim-plan aspecte pe care alte companii nu le evidentiau, iar acest lucru a ajutat foarte mult la cresterea notorietatii companiei.

That really did mark quite a tipping point for us globally. We were able to tell a cheeky story – if you think about it, we’re a Korean company starting to really mess with the order of things.  We’ve been able to do some good things from that [campaign]. The interesting thing about it from my perspective is that some of it is not the best work you’ve ever seen, some of it is the best work you’ve ever seen, but it’s getting people talking, that’s what I really love about it. 

You’ve got fanboys after fanboys going, ‘You can’t put that out there’, and then the Samsung fans saying, ‘Yes, you can’, and they’re starting to have that conversation, which is brilliant. So that piece of content has been amazing for us, both globally and here in Australia.

  Era normal ca Samsung sa fie in mintea multor clienti Apple din moment ce compania coreeana ii ataca in mod direct, insa desi s-a prezis ca aceste spoturi publicitare nu vor avea succes, iata ca in final s-a intamplat exact contrariul. Samsung a castigat extrem de mult de pe urma lor, a reusit sa isi creasca considerabil vanzarile, iar pe termen lung se pare ca va avea si mai multe de castigat.

 • Valentin

  Tot nu se compara cu apple….dupa parerea mea

 • Radu

  Da Valentin , si eu spun la fel !

 • alex96

  samsung niciodata nu o sa ajunga la performantele apple

 • Catalyn

  exact ca in Romania, se promoveaza prostia…

 • Fky

  Nokia, Microsoft…au preluat de la Samsung.
  Pot sa faca orice 🙂 Daca ai Apple, ai premium quality 🙂 dupaia urmeaza Samsung, Nokia …

 • Jack

  Daca informatia asta are ca sursa Samsung nici numai are rost sa discutam… Daca genul asta de publicitate ar functiona asa cum zice Samsung de ce nu ar adopta si celelalte companii aceeasi abordare?

 • Marcu

  Nu, Samsung nu va ajunge la nivelul Apple dar s-ar putea sa coboare marul la nivelul lor. Vezi iPhone ieftin si alte “chinezarii” pe care le pregatesc.

 • gabyy

  Ca samsung sa ajunga ca apple de trebuie un steve jobs ceea ce este imposibil

 • ovi06

  Nici Apple nu mai are un Steve Jobs 🙂

 • Bobby67

  Lupta asta intre cele doua companii este foarte benefica pentru noi,consumatorii finali! Aceasta intrecere nu face decat sa-i oblige pe ce doi combatanti sa scoata terminale mai bune ,mai fiabile,mai sigure!Acest lucru este in avantajul nostru.Deja nu mai sunt mari diferente intre cele doua softuri si toata lumea a constatat asta!Din punctul meu de vedere,sa o tina tot asa 🙂

 • Alexandru

  Daca Apple va lansa pe 10 septembrie iPhone 5s cu cititor de amprente, atunci sunt curios cand va copia si Samsung acest feature 🙂 Presimt ca in curand Zaone va posta un articol de genul “Samsung galaxy s5 va avea cititor de amprente” 😉

 • Lucian 4.2

  Alexandru, cine crezi ca va fura primul? Va introduce Samsung cititor de amprente sau Apple NFC?

 • Micu

  @ Lucian 4.2
  Ca sa fiu sincer, era si normal ca Apple sa imprumute NFCul chiar si de la Samsung, avand in vedere ca discutam de iphone 5S,iar tehnologia NFC a ajuns sa fie imprumutata pe baza de patente FRAND, fiind esentiala pentru un dispozitiv de comunicatie.

 • Lucian 4.2

  Si cititorul de amprente e disponibil si utilizat in deviceuri de mult timp posibil chiar pe patent FRAND, asa ca rationamentul tau sa aplica atat pentru cititor cat si pentru NFC. Iar NFC nu este esential pentru un dispozitiv de comunicatie la fel cum nu este esential nici cititorul de amprente.
  In cazul cititor versus NFC si eu sunt de parere ca primul va copia Apple.

 • mihai22

  @Lucian 4.2 mi se pare ca e cel mai inteligent dintre toti cei ce au comentat, good for you! Acum as vrea sa il intreb ce telefon are? 🙂

  Acum chiar si cu riscul ca nu mi se posteaza comentariul, cred ca 70% dintre comentariile de aici sunt idioate!
  La tot post-ul asta cand am scris acest comentariu mai erau 14, din 14 cred ca 4 cu indulgenta erau ok, restul balarii!

 • viorel

  Din păcate samsung va creşte iar apple se va duce la vale…

 • Radu G.

  Viorel * ! Scuze , poate ai dreptate !

 • Radu

  NFC este inventat de samsung cumva știți ca si Nokia N9 are NFC

 • Dimi

  http://en.wikipedia.org/wiki/Near_field_communication
  Nici un comentariu documentat, cetiti cine sustine NFC-ul si ce este de fapt iar in paranteza fie spus ca ING Bank a introdus chiar si in Romania posibilitatea de plata electronica cu acest dipozitiv. Cat de pesimist sa fii sa spui ca NFC-ul nu v-a fi esential in produsele viitoare chiar si pentru Apple?

 • Demuco79

  Nu e treaba noastra cine le inventeaza, noi trebuie doar sa ne bucuram de ele si sa le folosim. Cine vrea apple, cumpara apple, cine vrea samsung, cumpara samsung. Utilizatorul face diferenta intre ele. Nu va mai certati aiurea. E ca la femei, tie iti place una si colegului de langa tine nu….

 • Lucian 4.2

  Dimi, cred ca nu ai prins ideea. Alexandru asteapta un Samsung cu cititor de amprente. Eu astept un Apple cu NFC.
  Device-urile cu Android au consacrat NFC-ul si l-au facut “esential”. Androidul nu a inventat NFC-ul.
  Apple probabil va implementa cititorul de amprente si posibil il va face “esential”. Apple nu a inventat cititorul de amprente.
  Discutia este cine va copia primul tehnologia implementata de ceilalti. Nu discutam despre utilitatea tehnologiilor.

 • Markovnikov

  nu inteleg ce vi se pare atat de inovator un cititor de amprente pe un telefon mobil. cititoarele de amprente sunt folosite de ani buni pe laptopuri si probabil alte dispozitive, iar acum ca apple o aplica la telefoane, bravo lor, ideea buna, dar nu inovatoare. Si sa nu va ganditi la nu stiu ce cititor de amprente profi