Prima Pagina Apple Apple si un tweet de 16 miliarde de dolari

Apple si un tweet de 16 miliarde de dolari

  Aseara v-am spus ca reputatul investitor Carl Icahn a anuntat prin intermediul Twitter ca grupul sau de investitii a cumparat un numar mare de actiuni Apple dupa o discutie telefonica avuta cu Tim Cook. Investitorul a afirmat ca actiunile Apple sunt mult subevaluate, iar afirmatiile sale au generat o crestere considerabila a valorii actiunilor Apple. In doar doua zile valoarea actiunilor Apple a crescut cu nu mai putin de 34 de dolari, iar capitalizarea bursiera a companiei a crescut cu 16 miliarde de dolari intr-o singura zi.

  Cresterea pe care o inregistreaza Apple acum pe bursa vine ca o pregatire inaintea evenimentului din 10 septembrie in cadrul caruia Apple va prezenta iPhone 5S si iPhone 5C, valoarea actiunilor putand depasi cifra de 500$ pana atunci.

 • Rares

  Da eu nu inteleg, cum adica costa actiunile 500 de dolari? Si va rog nu sariti pe capu meu ca nu prea le am cu economia :))

 • Alex_E

  @Rares: 500$ reprezinta pretul pe actiune. Adica asta este pretul cu care iti poti cumpara o singura actiune la compania Apple.

 • Chatagra

  Ce bine e sa fii un “reputat investitor” cumperi cateva sute de mii de actiuni ale companiei X dupa care declari ca actiunile sunt subevalute si bum… pretul creste brusc dupa care tu le vinzi la noul pret ..pt cei care nu stiu Carl Icann nu e chiar usa de biserica in domeniul business-ului …

 • djcata

  @Chatagra pai cam asa sta treaba cu actiunile si cu bursa …. acolo sunt toate smecheriile … sunt supraevaluate de fapt …. la final nici nu conteaza foarte mult asta decat daca vrei sa vinzi si decat pt cei cu actiunile ,valoarea companiei e cu totul alta decat cea de la bursa … bursa e o mafie legalizata …. daca maine se intampla ceva valoarea la bursa poate scadea brusc la 10$ pe ectiune de ex , oare asta e valoarea companiei ? e clar ca nu , ci doar manevre financiare

 • Normal ca e o manevra, d’oh.

 • Mario

  Acum o ora actiunile Apple au sarit de 500$ …