Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi cea mai profitabila...

Lansarea iPhone 5S si iPhone 5C ar putea fi cea mai profitabila din istoria Apple

  Pe data de 10 septembrie Apple ar urma sa prezinte iPhone 5S si iPhone 5C in cadrul unei conferinte, terminalele putand ajunge pe piata 10 zile mai tarziu. Un analist considera ca aceasta ar putea fi cea mai mare si mai profitabila lansare a unor iPhone-uri si are dreptate. An dupa an, Apple a reusit sa se depaseasca in ceea ce priveste vanzarea de terminale iPhone in ziua lansarii, anul trecut 5 milioane de unitati fiind comercializate de catre companie doar in weekend-ul lansarii in mai multe tari de pe glob.

 • Chowdhry’s research shows that many smartphone users in India, Malaysia and Thailand buy cheaper Android phones thinking they are essentially iPhones.
 • By releasing a low-cost iPhone, Apple can close the gap and cash in on those customers.
 • The ongoing patent battle (including Apple’s win versus Samsung’s will help Apple differentiate between its products and those of its competitors.

  Un analist ce in trecut a criticat Apple pentru lipsa inovatiei sustine aceasta teorie, spunand ca Apple poate genera vanzari extrem de mari in tarile din Asia sau chiar Africa, locatii in care utilizatorii ar cumpara smartphone-uri Android crezand ca sunt iPhone-uri. Oferindu-le acestora o alternativa ieftina a iPhone-ului, cei de la Apple si-ar putea creste semnificativ vanzarile de terminale, si-ar putea creste baza de utilizatori si incasarile generate de pe urma lor ar fi extrem de mari, mai ales daca ne gandim la intregul ecosistem.

  Ca sa fiu sincer, nici nu cred ca era nevoie ca un analist sa spuna ca aceasta lansare va avea foarte mare succes, deoarece se putea intelege de la sine cat de multe terminale se vor vinde in weekend-ul lansarii.

 • Adrian

  Ba frate apple e apple eu nu ma inteleg cu androidul … Iphone este sincronizat foarte bn ii da rusine la android 🙂

 • djcata

  @Adrian lasa-ne …..

  problema e ca nu o sa poata vinde atat cat e cererea … trebuie sa aiba disponibile suficiente ipone-uri ca sa poata bate recorudurile de anii trecuti

 • N’Cris

  Prieteni, un design ca al lui 3gs si ios7…cat de bine s-ar vinde ? Eu zic ca ar face ravagii, deci…ideea e buna, singura enigma – PRETUL celuia “ieftin” 🙂

 • Filipxxx

  Normal vor vinde de vor rupe, doar scot 2 modele odata, cum nu au mai facut-o pana acum 🙂 vai de analistii astia, mai iau si bani pe ineltiile lor. Auzi cica aia din India si Malaezia cumpara androiduri crezand ca sunt Iphoane 🙂 nu zic ca nu sunt unii care iau teapa cu clone, dar in nici un caz numarul nu e atat de mare incat sa conteze la vanzari.

 • l

  @adriane…
  Oare androidul te intelege pe tine?

 • Andreidon

  @Adrian nu m am inteles nici eu cu android multi ani, atata timp cat nu stiam ce face nu iti dau reply sa ma bag in seama aiurea dar eu am trecut de la iphone 4 la s3 variata de 2gb rami si diferenta e imensa bine nu sunt pro nici ios nici android totul depinde ce vrei, eu am spus stop limitari ios!