Prima Pagina accesorii Apple extinde la nivel global programul de inlocuire a incarcatoarelor, ar putea...

Apple extinde la nivel global programul de inlocuire a incarcatoarelor, ar putea include Romania

  Acum cateva saptamani cei de la Apple au lansat un program prin care ofera posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a isi schimba incarcatoarele terte pentru dispozitive cu unele originale la pretul de doar 10$/€. Masura vine dupa ce mai multe persoane au fost electrocutate de catre incarcatoare terte care nu respectau masurile de securitate implementate de catre Apple in propriile produse, compania incercand sa ajute utilizatorii sa evite eventualele evenimente neplacute cauzate de produse fabricate gresit.

  In cursul zilei de ieri cei de la Apple au extins programul la nivel global, acum toate tarile cu Apple Store avandu-l disponibil, pretul fiind acelasi peste tot. Neavand un Apple Store, Romania nu apare in lista celor de la Apple, insa resellerii autorizati ar trebui sa faca parte din acest program si de indata ce voi primi raspunsuri de la ei in legatura cu aceasta problema va voi anunta.

 • nicu

  Schimba doar incarcatorul sau si cablul USB?

 • Doar incarcatorul.

 • Medion

  Am trimis si eu un e-mail catre istyle dar inca nu am primit nici un raspuns 🙁 sper sa fie trecuta si romania pe acea lista

 • Kla

  Daca am cumparat doar cablul USB piratat inteleg ca nu”l sch

 • crixalis

  Romania nu o sa fie, noi nu existam pe harta Apple

 • heroes

  @crixalis noi nu existam pentru nimeni pe planeta asta.suntem singuri impotriva noastra.decat sa ne omoare altii mai bine ne omoram incet dar sigur intre noi.ce nu au reusit altii din alte tarii reusiram noi de vreo 24 de ani incoace si nimeni nu zice nimic si mai avem si pretentie sa ne bage Apple in seama cu ceva.rusine.in vreo 10 ani maxim rromania nu va mai exista ca tara.pe pariu.

 • Rares

  Se mai stie ceva despre inlocuirea incarcatoarelor daca se pot schimba si in Romania?

 • gheo

  eu il incarc mereu de la laptop asa ca nu cred sa fie o problema