Prima Pagina Apple Apple incepe sa promoveze Mac Pro 2013 in cinematografele americane printr-un nou...

Apple incepe sa promoveze Mac Pro 2013 in cinematografele americane printr-un nou spot publicitar (VIdeo)

[youtube]http://youtu.be/YIUuaM1O734[/youtube]

  In acest weekend compania Apple a inceput sa promoveze Mac Pro 2013 in cinematografele americane, spotul publicitar de mai sus fiind rulat inaintea inceperii filmelor. Prezentat initial in cadrul WWDC 2013, noua versiune a Mac Pro urmeaza sa ajunga pe piata in toamna acestui an, conform clipului video rulat de catre Apple. Principala noutate a acestui produs este design-ul si modul in care sunt stocate componentele interne, Apple reusind sa uimeasca lumea intreaga, majoritatea oamenilor fiind placut impresionati de modul in care a gandit Apple produsul.

  Ma Pro 2013 urmeaza sa fie echipat cu noi procesoare Intel Xeon E5 care au pana la 12 nuclee, cu placi grafice MAD FirePro, dar si cu flash storage PCIe care urmeaza sa reduca enorm timpul de indeplinire a task-urilor. Deocamdata nu se stie la ce pret urmeaza sa fie disponibil acest nou Mac Pro, insa probabil Apple va alege sa pastreze preturile actualelor modele.

  • Alex

    Reclama e draguta. Dar comentariul de la sfarsit e genial! 🙂

  • marcu

    Sunt tare curios cum se va descurca termin noul Mac Pro. Au facut orice doar sa il faca altfel decat ceilalti producatori de workstation-uri de pe piata ceea ce nu este neaparat un lucrubun iar comentariul de la sfarsit este absolut …..

  • heroes

    sigur pretul cred ca incepe de la vreo 5000 de dolari in sus la ce au pus in el si ce stie sa faca.aici mai mult ca sigur se va apropia de vreo 6 sau 8 mii de euro.deci romani fiti pe faza in supermarketuri si luati numai 2 bucati sa ajunga la toata lumea din aceasta”tara”.