Prima Pagina Apple Apple le permite dezvoltatorilor sa inregistreze pana la 200 de iDevice-uri in...

Apple le permite dezvoltatorilor sa inregistreze pana la 200 de iDevice-uri in propriile conturi de dezvoltator

  In cursul noptii trecute unele conturi de dezvoltator inregistrate la Apple au inceput sa le arate dezvoltatorilor faptul ca pot inregistra inca 100 de iDevice-uri pentru a isi testa aplicatiile. In mod normal Apple permite doar inregistrarea a 100 de iDevice-uri pentru fiecare cont, insa incepand de aseara a dublat aceasta cifra, fara a face vreun anunt in acest sens. Modificare este implementata greu, unele conturi afisand acum posibilitatea de a inregistra 200 de UDID-uri pentru iDevice-uri, in timp ce altele inca au limita setata la 100.

  Inregistrand iDevice-uri in propriile conturi, dezvoltatorii isi pot testa aplicatiile pe configuratii hardware/software foarte diferite pentru a elimina orice fel de posibile buguri ale acestora, insa acele terminale pot testa inclusiv versiuni beta ale iOS.

 • Axelm75

  Pai cu ocazia asta poate iti faci si tu mila devizitatorii tai fideli si inregistrezi si tu moca o suta …eu az fi unul 😉

 • Sigur ca da, si platesc facturile cu mila.

 • Radu

  :)))))

 • Niceman

  Nu platesti din alea 100… Pentru ca oricum le plăteai pana acum cele 100 in plus sunt bonus

 • marcu

  Sper ca tu sa ramai printre cei lasati la urma cu doar 100 de conturi pentru ca esti mult prea arogant si cu nasul prin nori.

 • @marcu: Serios, de ce spui asta? Pentru ca cer 3 euro pe luna alora care nu vor sa vada reclame, sa aiba UDID inregistrat, si sa aiba alte beneficii? Tough, o sa ma scuzi, stiu ca Romania e tara mocaielii, dar in cazul in care nu ai observat, e o mare miscare pentru schimbarea mentalitatii impamantenite la noi si incet, incet, se va schimba totul.

 • alexandru_duma

  vreau si eu sa imi inregistrat UDID! va rog! ms!

 • alexandru_duma

  tocmai ce m-am abonat cu putin timp inainte de a intreba cum pot obtine UDID….adica m-am inregistrat si platit 3 euro…etc. ms