Prima Pagina Apple Microsoft ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar

Microsoft ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar

[youtube]http://youtu.be/dIq0qmqj8pU[/youtube]

  In cursul noptii trecute compania Microsoft a publicat un nou spot publicitar in care ataca tableta iPad si o compara cu Lenovo Yoga. De aceasta data Microsoft a renuntat la comparatiile “reci” in favoarea unui cadru educational, compania prezentand avantajele pe care le ofera tabletele Windows 8 pentru studenti. Mai exact, folosind stand-ul conceput de catre companie, studentii pot lua mult mai usor notite in timpul orelor de curs si pot raspunde rapid la email-uri, in timp ce posesorii de tablete iPad au probleme in a utiliza tastatura virtuala.

  Este adevarat ca o tastatura fizica este superioara uneia virtuale in oricare zi a saptamanii si cred ca, pentru prima oara, Microsoft atinge un punct cheie in campaniile sale.

 • AlexD

  frumos

 • Daniel

  Cei de la Microsoft au dreptate in spot-uri cand afirma ca iPad este limitata, dar in lipsa unei competitii serioase, Apple nu are motiv sa prezinte un alt mod de utilizare a iPad-ului, oferindu-i mai multa functionalitate. Microsoft incearca cu acest spot, dar ceea ce vor ei sa transmita nu este ceea ce transmit. Ceea ce Microsoft prezinta ca fiind tableta, nu este definita ca tableta in spot. Microsoft prezinta un Ultrabook datorita prezentei acelei tastaturi fizice. Apple nu are de ce sa se teama pe acest segment. Microsoft a are un plot bun, dar pozitionarea este scoasa din context.

 • anonimous

  Pai si pentru ipad poti lua o tastatura cu dock.. wtf, de aceea ai luat o tableta si nu un ultra book, sa te bucur de acel touchscreen.
  Asa ar putea si apple sa faca o reclama in care foloseste un obiectiv de super-zoom la ipad si sa arate ce poze macro face ipad si cele microsoft nu.

 • Valentin

  Exact!

 • nexus

  zaone mie nu mi se pare nici un atac in reclama asta…

 • You’re holding it wrong ! :))

 • Coti32

  Amuzant 😉

 • El Toro

  In loc sa dea bani pe reclame d-astea mai bine ar incerca sa scape de tabletele surface cu windows RT care sunt literally detestate de toata lumea si care nu s-ar vinde mai bine nici daca ar fi 100$/bucata. Sa nu mai pomenesc de surplusul in stoc de care dispun. Oare de ce? Daca au de gand sa puna un surface head to head cu un ipad sau cu orice tableta android mai de doamne ajuta atunci sunt de-a dreptul sortiti sa dea gres. WP8 nu exceleaza la absolut niciun capitol in momentul acesta insa ei se vor egali cu ios si android.

  Eu zic sa faca reclame cu Steve Ballmer pe scena cand tipa ca un descreierat SURFACE!!!SURFACE !!!

 • festy22

  da astia cu Microsoft’u lor ma dispera deja incontinu ataca tableta iPad da numa iPad … Samsung nici un atac

 • Daniel

  @El Toro: cred că ar fi mai adecvat să țipe “Why won’t you Surface allready?” :))