Prima Pagina LG LG a dezvoltat un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x...

LG a dezvoltat un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli

  LG, unul dintre principalii producatori de smartphone-uri de pe glob, a prezentat recent ecranul pentru smartphone-uri care are cea mai mare rezolutie implementata intr-o asemenea componenta, dar si cel mai mare numar de pixeli per inch. Avand o diagonala de 5.5 inch, ecranul celor de la LG are o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si 538 pixeli per inch. Ecranul AH-IPS LCD are o grosime de doar 1.21 mm si un bezel de exact 1.2 mm, asa ca introdus intr-un viitor smartphone ar putea lasa multa lume cu gura cascata.

  Facand o comparatie cu iPhone 5, de exemplu, ecranul conceput de catre LG are o rezolutie mai mult decat dubla, ea fiind mult mai mare si decat cea implementata in iPad 4 cu Retina Display. Practic rezolutia obtinuta de catre LG pentru acest terminal este aproape identica cu cea a unui MacBook Pro Retina Display cu ecran de 13 inch, un laptop cu un ecran de diagonala mai mult decat dubla. Ca sa fiu sincer, cei de la LG ar rata o ocazie imensa de a isi creste vanzarile de smartphone-uri daca nu ar produce un dispozitiv cu acest ecran si probabil exact asa se va intampla.

 • Vlad

  Meseriasi astia de la LG cand vine vorba de ecrane.Poate il pastreaza pentru un viitor iPhone 7.In orice caz, n-are rost sa comparam LCD-urile de la LG cu suprasaturatele de Super,Mega,Extra, Incredibilele Amoleduri Plus,Minus etc. (Cum le numeste Samsung).Cum zice zaone, un astfel de ecran ar uimi o lume intreaga daca ar fi pus la dispozitie la scara larga prin intermediul unui smartphone.

 • Georgian

  Ce imi plac mie haterii care posteaza commenturi. Nu sunt fan samsung sau lg mi-e tot una, dar daca cei de la lg sunt asa buni in lumea display-urilor te intreb de ce pe macbook retina spre exemplu au dat mare chix ? Iar din ce vad si inteleg eu lg nu prea au succes asa mare cu propriile terminale pe piata smartphone-urilor, mai degraba sunt priceputi la producerea display-urilor

 • real

  @vlad probabil nu ai avut nici un telefon Lg
  intreaba service-uri ce parere au despre ecranele Lg
  dupa ce iasa din garantie ,amen
  sper sa dea lovitura cu display-ul asta

 • sori

  @vlad

  si cam ce crezi ca ai putea face cu rezolutia aia pe un ecran de 5 inch ?
  si full hd e prea mult .
  meritul este doar tehnologic .

 • Vlad

  @Georgian eu am iPhone.Doar ca mi se pare uimitor acest nou display conceput de LG.Atata tot.

 • rundown

  Samsung se va grabi sa semneze un parteneriat rapid cu LG daca nu asa ceva deja si pot sa bag mana in foc ca vom vedea acest display ori intr-o noua versiune galaxy note, galaxy s sau galaxy mega.

 • Damian

  Sa fiim seriosi Zaone.. O prezinti ca pe ceva revolutionar, exagerezi o GROAZA . Acest ecran este total useless, iti dai macar seama cat de useless este ? :||| tot ce face e sa manance baterie.. Nu e cu nimic mai bun ca ce vedem in i5.. Nu mai exagera.

 • vlad

  @Damian acest ecran este revloutionar si sper sa il gasesc pe terminalele lg, dar nu uita ca ecranul de la iphone 5 este produs de lg, nu e de mirare ,lg au cele mai bune ecrane de pe piata si noi le gasim pe iphone 5 ,sa presupunem ca pe iphone 6 vom vedea acest ecran tie nu ti sar parea revolutionar?