Prima Pagina Apple Apple lanseaza OS X Mavericks Developer Preview 6

Apple lanseaza OS X Mavericks Developer Preview 6

  OS X Mavericks Developer Preview 6 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X. Build-ul vine impreuna cu o noua versiune a Safari 6.1 pentru OS X Mavericks, iar compania Apple nu listeaza eventuale modificari implementate in aceasta versiune a viitorului sau sistem de operare. OS X Mavericks Developer Preview 6 poate fi descarcat de catre dezvoltatori de catre Apple prin sistemul Software Update sau prin Mac App Store.

 • Andrei

  Probabil pe Haswell se mișcă mai bine.. Că pe un MBP cu SSD se mișcă ca ochii mortului .^^

 • symplu

  Daca au dat drumul astuia, sa ne asteptam si la iOS ? :D:D

 • Andrei

  Păi… Aici au dat drumu la DP6. La iOS, beta 6 este deja lansat. Și deja s-a pierdut ritmul de a lansa iOS odata cu Mac-ul… Totuși dacă Mavericksu’ rămâne așa prost optimizat pe Mac-urile fără Haswell care e soluția ? Nici Mountain Lion nu este ăla strălucit pe lângă snow leopard… fie ce o zice oricine, SL e și mai frumos și mai rapid dar dacă toți dezvoltatorii nu mai pot sa contruiasca programele pe xcodeul vechi pentru SL și suntem obligați să urcăm la ML, si Mavericks na să vezi boot pe ssd, apoi pe iMacu meu cu HDD ce să mai zic

 • Cotofana Radu

  pe MBPr merge bine. Safari-ul oricum mult mai bine decat pe ML

 • Me

  Il am chiar de la Beta 1…pe un MBP mid 2011 , se misca binisor dar managmentul memoriei lasa de dorit, de la 8Gb de rami , imediat dupa bootare e la 5 Gb, daca incep sa l butonez pe safari , u torrent, vlc…scade la 1.45 sau mai jos.
  Parerea mea este ca Snow Leopard a fost cel mai reusit…are cel mai bun management de memorie…
  Sa vedem ce iese.

 • N’Cris

  Merge bine pe Intel core2Duo cu 4 GB Ram ? Se simte optimizarea fata de Mountain Lion ?