Prima Pagina Apple iMessage si alte servicii iCloud sunt nefunctionale pentru mai bine de 6...

iMessage si alte servicii iCloud sunt nefunctionale pentru mai bine de 6 ore pentru anumiti utilizatori

  Timp de mai bine de 6 ore, iMessage, Photo Stream, Documents in the Cloud, iCloud Backup si iPhoto Journals sunt disponibile pentru mai bine de 1% din utilizatorii sistemului iCloud. Vorbim despre peste 3 milioane de utilizator care nu pot accesa serviciile oferite de catre compania Apple, cei din Cupertino admitand acest lucru prin intermediul website-ului dedicat starii serviciilor iCloud. Separat de aceste servicii, Apple a sustinut ca timpd e cateva zeci de minute unii utilizatori nu puteau inregistra Apple ID-uri noi, asa ca sistemul sau a fost afectat destul de serios.

Multiple Services – Less than 1% of users are affected

Users may be unable to use iCloud Documents, Photo Stream, iPhoto Journals, or Backup & Restore. Users may also be unable to send or download attachments in iMessage.

  In momentul de fata doar serviciile iCloud mentionate anterior raman inactive, iar daca voi intampinati probleme in utilizarea lor, atunci stiti ca de la Apple vine totul.

 • sss

  less = mai putin ( si nu “mai bine” cum ai scris in articol)
  deci mai putin de 1% din utilizatori, nu ma numar printre norocosi 🙂

 • amfetamin

  4s pe vodafone,merge i-message struna! 🙂

 • Cpm

  De cateva zile imi face figuri si imessage si facetime si vad ca doar acum au postat pe site Apple ca sunt probleme.Si asta nu e prima oara in luna asta.Cred ca mi-a cerut activare de vreo 5 ori si de fiecare data te taxeaza Orange( caci la ei am numarul) si nici nu merge decat 2-3 zile apoi…de la capat…….

 • Ciprian

  din aceasta cauza bateria la i5 a scazut 45% intr-o noapte…..dupa ce m-am uitat la diagnoza aveam crash-uri la aprox 15-20 minute,un proces “kbd” legat de icloud…

 • Cpm

  Chiar acum am verificat pe site la Apple si tot in “pana de curent” sunt si la care sa mai adaugat probleme si cu iTunes Store la 16% din useri !!!
  Nice!!!!

 • Andrei

  Ati primit toti mail ca serviciile vor fi oprite azi, ma refer la utilizatorii de apple id-uri. Asa ca nu trebuie nimeni sa se planga.

 • Robert

  Pe iPhone 4S Orange merge, nu am avut nicio problema

 • Cpm

  @Andrei: Eu nu am primit nici mail legat de nefunctionalitatea serviciilor si nu stiu cati au primit astfel de informare.
  Daca as fii primit cu siguranta ca nu as fii spus nimic, asa ca…..