Reminisce – un nou mod de a deschide aplicatiile recente in iOS

  Reminisce este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem accesa foarte rapid cele mai recente aplicatii utilizate in iDevice-urile noastre. Tweak-ul se activeaza folosind un simplu gest, perosnalizabil prin aplicatia Settings, iar cu ajutorul sau putem accesa oricare dintre aplicatiile recent utilizate in terminale, indiferent in ce aplicatie ne aflam. Ideea din spatele tweak-ului este de a ne oferi un mod mai simplu de a accesa aplicatiile recente, el nefiind gandit ca un inlocuitor pentru task switcher-ul nativ din iOS, ci doar ca o metoda mult mai facila de a accesa rapid aplicatiile recente.

Quickly switch apps with a single finger movement, using a beautiful interface. Reminisce holds up to 5 of your most recent apps in a tray of sorts that you activate by dragging your finger from the edge of the screen and holding the drag – releasing it when you are over the icon for the app you want to launch. Not so much an app switcher as a recent apps switcher, Reminisce is not designed to replace the current app switcher by any means, but rather serve as a convenience for switching to a recent app.

  Reminisce este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si desigur ca a fost testat pe iOS 6.1.2, cea mai recenta versiune a iOS care poate fi jailbroken.