Un angajat Pegatron prezinta o imagine cu terminale iPhone 5C aflate in faza de testare

  Aseara v-am prezentat imaginea de mai sus si va spuneam ca in ea s-ar putea sa vedem pentru prima oara cum sunt testate terminalele iPhone 5C de catre partenerii Apple. Desi multi dintre voi au fost circumspecti in legatura cu veridicitatea ei, iata ca imaginea este cat se poate de reala si vine de la un angajat al Pegatron. Se pare ca aceasta modalitate de testare este destul de utilizata in randul partenerilor Apple, procedura folosita in imagine trecand terminalul iPhone 5C printr-o serie de teste usoare inaintea impachetarii.

The low-end iPhone 5C to be launched for Chinese consumers in September doesn’t look much different than the Xiaomi Phone 2, right?

  Angajata celor de la Pegatron ar fi dezvaluit si faptul ca noul Mac Mini ar fi asamblat in fabrica din Shanghai a companiei, asa ca acum stim toata povestea. iPhone 5C urmeaza sa fie prezentat pe data de 10 septembrie si lansat pe data de 20 septembrie, insa deocamdata nu stim cand urmeaza sa fie lansat noul Mac Mini.

10 COMENTARII

  1. O fi imaginea reala dar eu unu nu cred ca in modul ala jalnic cu prelungitoarele alea de 2 lei se testează iphone, plus ca la cum sunt aruncate se pot zgaria pe grătarul ala, nu cred sunt niste norme ale calitatii cel putin erau ordonate in linie aveau un robot care culpa mai multe… Acolo este o ordinarie, o gainarie de 2 lei… Sper sa nu se faca asa tel

  2. nu se poate asa ceva, asta nu e apple. haosul acesta de nedescris, no way. asta mai mult incurca decat ajuta, pentru ca un sistem bine gandit si ordonat este mai rapid si mai usor de folosit decat acesta. eu nu cred in imaginea aceasta.

  3. cred ca este o poza facuta la una din sutele de firme care pirateaza iphon-urile. De ce doua sau trei telefoane au alt cablu de concetare. Interesant…… Nu cred asa ceva ca este posibil. Cuplarea si decuplarea telefoanelor la un volum asa mare de productie ar ingreuna procesul, iar testarea la orice aparat se face pe banda. Mai ales ca se urmareste productivitatea si profitul. Cum ar spune cunoscatorii, “Just in time” , sau mai bine zis principiul Pareto.

  4. nu inteleg de ce se revolta asa lumea, mie personal nu mi se pare chiar asa ceva nenatural.
    Probabil unii se asteptau sa fie lucratori cu manusi de catifea care sa testeze si manevreze fiecare terminal in parte.

  5. Pai daca ar fi testate ar trebui legate la un calculator sau ceva…astea sunt doar puse in priza la incarcat. si in plus…sa zicem ca ruleaza niste teste de grafica, bla bla pe ele, cum ar sti care a picat si care a trecut daca sunt toate puse la gramada si nu le urmareste nimeni.

  6. Ciudat… Posibil sa fie cateva telefoane alese aleatoriu, intr-un test care imita folosirea normala a terminalului fiindca altfel nu pot sa-mi explic… Iar faza cu “cheap phone, cheap testing” dupa ce ne-ai zapacit pe blogul tau ca o sa fie orice 5c-ul, numai cheap n-o sa fie, e si mai ciudat venind din partea ta!
    Daca stau sa ma gandesc imi vin in minte 10 metode mult mai bune de a testa 200 de bucati odata, fie ele si cheap 🙂