In Italia sunt vandute mai multe smartphone-uri Nokia decat iPhone-uri

  Nokia, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri, inca pierde o parte din cota de piata disponibila la nivel global, insa in anumite zone inregistreaza cresteri impresionante, depasind chiar si Apple. Desi vorbim despre o singura tara, informatia este importanta, deoarece in Italia Nokia a vandut in Q2 2013 mai multe smartphone-uri decat Apple. Nokia se plaseaza pe locul al doilea in topul vanzarilor de smartphone-uri, Samsung ocupand prima pozitie, Apple fiind clasata cel mai probabil pe locurile 3 sau 4.

And in Italy, where Nokia saw a 17% yearly increase in smartphone sales, it still ranks as the No. 2 vendor of smartphones, behind Samsung Electronics Co.

  Italia este una dintre marile piete ale Europei, Apple nu o considera a fi extrem de importanta din moment ce lanseaza acolo iPhone-uri noi in al doilea val, iar acest lucru se vede usor. Probabil nimeni nu se asteapta ca Nokia sa vanda intr-adevar mai multe smartphone-uri decat Apple in Italia, insa cei de la Apple incep sa piarda o parte din pozitia dominanta detinuta pe piata, iar pe termen lung acest lucru conteaza extrem de mult.

9 COMENTARII

  1. Nu numai in italia apple pierde teren , mai sunt tari unde apple cel putin la capitolul telefon , nu mai prezinta interes asa mare cum o fac alte firme.