Prima Pagina Apple Un barbat a actionat Apple in judecata dupa ce a fost ars...

Un barbat a actionat Apple in judecata dupa ce a fost ars de un iPhone 4 care a explodat in timpul utilizarii

  Ieri va povesteam ca un barbat din Marea Britanie a fost electrocutat de un incarcator pentru tablete iPad, el fiind aparent aruncat la pamant de socul suferit. Astazi vin si va spun ca un barbat din SUA a actionat Apple in judecata dupa ce un terminal iPhone 4 ar fi explodat in timpul utilizarii si l-a ranit. Barbatul a achizitionat terminalul iPhone in toamna anului 2011 de la compania Apple, iar in luna septembrie a fost ars de catre terminalul care a “explodat” in timpul utilizarii, el necesitand cateva zile de ingrijiri medicale.

The lawsuit claims that the plaintiff will be compelled to spend great and diverse sums of money for medical aid and treatment, and has been and will be prevented from attending to his usual occupation, duties, activities and future business. The Plaintiff is seeking $75,000.00 in damages excluding medical and other costs. On or before September 4, 2011, Plaintiff, Michael Filippone purchased an iPhone 4 from an Apple Store in New Jersey. On September 4, 2011, Filippone was allegedly burned severely by the iPhone 4 and suffered “great pain and torment as a result of his severe, permanent, disfiguring and disabling injuries …”

  Americanul acuza compania Apple de neglijenta in timpul fabricarii terminalului si cere 75.000 $ drept daune, excluzand costurile serviciilor medicale. De ce a fost nevoie de 2 ani pentru a intenta acest proces nu stie nimeni, insa perioada lunga de timp trecuta din momentul incidentului si pana in prezent ar putea afecta sansele barbatului de a castiga procesul, asta in conditiile in care a suferit intr-adevar de pe urma sa terminalului iPhone 4.

 • Rares

  Nu se poate, iar? Ieri un om i-a explodat un incarcatr azi un iphone? Prea suspicios.

 • Budash

  Nu inteleg cum ” explodeaza iphone-urile ” am un i4 cumparat exact in ziua lansarii din usa de cand l am cumparat si pana acuma il stresez maxim si nu am avut probleme cu el gen : ” sa ma lase bateria , sa imi ” explodeze ” ….

 • AdiTzu

  am avut toata gama de iphone-uri, si am folosit incarcatoare si originale si contrafacute, le-am stresat cu tweak-urile si jocurile de ultima generatie de mi se icalzeau pana puteam sa gatesc oua pe ele si tot nu mi-au explodat, crapat, umflat, sa nu mai zic de electrocutat.

  nu cred asemenea bullshit-uri !!!