Intentionezi sa cumperi acum un iPhone nou? Ar fi bine sa te razgandesti..

  Daca aveati in gand sa va achizitionati un iPhone nou in perioada imediat urmatoare, atunci va spun ca ar fi bine sa va razganditi si probabil veti ghici de ce. iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie prezentate pe data de 10 septembrie de catre Apple, iar pana atunci si dupa atunci, foarte multi se vor grabi sa isi vanda actualele dispozitive. Spraaglomerarea pietei second hand cu terminale iPhone va genera o scadere masiva a preturilor, atat inaintea evenimentului, cat si dupa el, iar daca asteptati cateva saptamani puteti economisi far aprobleme una, doua, sau poate chiar trei sute de lei la achizitionarea unui iPhone.

  Chiar daca vorbeam acum de piata second hand, trebuie mentionat ca nu doar acolo se vor reduce preturile, deaorece magazinele online si operatorii de telefonie mobila vor face acelasi lucru. Venirea pe piata a terminalelor noi ii va forta sa incerce sa scape de inventarul vechi, asa ca noi promotii si reduceri vor fi cel mai probabil initiate in perioada urmatoare. Practic, in momentul de fata n-ar fi indicat sa cumparati un iPhone nou ci mai bine sa asteptati una/doua saptamani pentru a vedea cum evolueaza lucrurile.

17 COMENTARII

  1. Si eu tot i5 din iulie 2013. Pana vor ajunge pe piata 5s-urile va mai trece ceva vreme. De la bisnitari cu peste 1000euro nici nu ma gandesc sa cumpar

  2. Eu am 4s, si tot nu-mi trebuie pana la 6. Zaone, aici s-ar putea sa nu fie cum zici tu, in sensul ca multa lume nu se arata prea interesata la 5s, nu cred ca o sa fie prea mare balamuc, atat aici in romania cat si in afara. Sunt prea putine noutati aduse de 5s asa ca majoritatea vor astepta, banuiesc, iPhone 6.

  3. Ok, am inteles unde ai vrut sa ajungi. Nu zic ca nu are dreptate Zaone, dar poate mai sunt si alte chestii interesante pe langa ce stie el… aici am vrut eu sa ajung….

  4. Sunt curios ce display va folosi apple in cazul lui 5S si ce rezolutia va avea acesta, sau oare se va merge k in cazul lui 4 / 4S folosind aceiasi rezolutia care e prezenta si la 5 !?!

  5. Mi-am vandut iPhone-ul 4S cu garantie pana in noiembrie 2013 impecabil arata si functiona cu 1400 lei. Eu zic ca l-am dat bine.

  6. eu mi am luat un iphone nou 4 cu 290 euro fara contract. cred ca nu are cum sa mai scada. am ipod touch 5 am ipad am lapt de la apple nu ma intereseaza perf la iphone deci doar sa raspund sa mearga skype si mess rez hoteluri din astea de nu consuma memorie multa. plus ca iphone 4 si 4s mi se par bijuterii pe langa 5.

  7. Bai John, tu ești Jobs reancarnat, nu alta. Auzi tu, in ziua când apare…….. Bai, câtă modestie, a dreaku treaba. Vezi sa nu-ți cada pampersii cât timp faci comanda online.