Presupusele carcase ale iPhone 5S denota schimbari majore in ceea ce priveste componentele interne (Video)

[youtube]http://youtu.be/Q3rwLUhGqq4[/youtube]

  Clipul video de mai sus l-am publicat intr-un articol pe care l-ati putut citi in aceasta dimineata, insa atunci n-am discutat in detaliu despre ceea ce se prezinta in el. Acum va atrag din nou atentia asupra sa, deoarece presupusa carcasa a iPhone 5S prezentata in clip denota faptul ca Apple pregateste destule schimbari foarte importante pentru terminal. Mai exact, cei de la Apple au reorientat pozitionarea placii logice, aceasta fiind mutata usor inspre partea dreapta, lasand in partea stanga loc pentru o baterie mai mare si un chip A7 cu dimensiuni mai mici.

  Mutarea placii logice impune si o usoara modificare a pozitiei sertarului SIM, locasul acestuia fiind pozitionat complet diferit fata de iPhone 5. Desigur ca vorbim despre o presupusa carcasa a noului terminal si nu despre ceva sigur, insa e putin probabil ca in produsele reale sa vedem ceva cu mult diferit.

2 COMENTARII

  1. In sfârșit primul zvon care pare sa se adevereasca in legătura cu mărirea capacitatii bateriei! Multumesc zaone,mi-ai făcut ziua mai buna!

  2. Daca ar fi si primii care utilizeaza noile bateri capacitoare care sa asigure cate 1-2 sapt de viata telefonului….. Visez stiu 🙁 dar tot soer la ziua aceea