iOS 6.1.3 untethered jailbreak ar putea functiona pe un numar foarte limitat de terminale

  Aseara v-am spus ca un nou exploit permite efectuarea unui untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3, insa din pacate nu aveam foarte multe informatii in legatura cu el. Ei bine, in cursul acestei nopti hackerul care l-a descoperit a afirmat ca el nu poate fi utilizat deocamdata decat pe versiunea GSM a terminalului iPhone 4. Descoperitorul sau sustine ca alte iDevice-uri nu sunt compatibile cu el si probabil exista sanse mici sa avem norocul de a beneficia de ea deoarece iPhone 4 este exploatabil inclusiv printr-un bootrom exploit.

  Practic trebuie sa intelegeti din asta ca acest exploit are o utilitate extrem de limitata si chiar daca va fi lansat, va fi utilizabil pe un numar restrans de terminale. Era normal sa nu avem parte de un untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile care ruleaza iOS 6.1.3 si era normal sa existe probleme de acest gen, insa pentru multi va conta prea putin acest lucru din moment ce iOS 7 va fi disponibil in foarte scurt timp si foarte multi vor face update fara sa se gandeasca prea mult.

9 COMENTARII

  1. Usor, usor incepem sa ne obisnuim si fara jailbreack. Poate aceasta pauza fara jalbreack ii determina pe unii sa mai si cumpere aplicatiile platite. Cat despre customizare, poate cu ios 7 se rezolva mai multe

  2. Mare dreptate. Update fara sa stea pe ganduri. Nu recomand iOS7 pe iphone 4. La ultimul beta cel putin, se incalzeste, merge greu ( comparativ cu ios6.1.3) si un posibil jailbreak il va transforma in melc.

  3. @Rares: Daca ai vazut 2 – 3 care nu fac, aia reprezinta o minoritate, una mica. Marea majoritate vor face update la iOS 7 fara sa rasufle. De ce? Pentru ca marea majoritate nu face jailbreak.

  4. De acord cu zaone eu m-am obisnuit fara jailbreak am rezistat fara si bineinteles ca abia astept sa fac update la ios 7. Daca un telefon a fost facut cu cap in asa fel in cat sa lucreze in anumiti parametri jailbreak-ul asta il deregleaza cu tot iitermina fizic psihic chimic bateria si alte componente. Bafta

  5. Si eu astept cu nerabdare ios7 ……si dupa aia jailbreak poata sa apara cand o vrea :))) sau chiar poate sa dispara :))))))…….
    Atata timp cat ios7 o sa vina cu acele schimbari , am sa ma multumesc cu ele si atat , era super daca faceau si ceva in genul zephyr dar e bine si atat….la capitolul aplicatii oricum nu folosesc piraterii, am navigonul cumparat si icoyote care sunt mai scumpe , restu sunt la preturi mici pana in 5€ sau 10€ , deci nu are rost sa “bubui” sistemul de operare pentru chestii de genu asta .