Prima Pagina Android Rata de utilizare a iDevice-urilor pentru navigare pe internet atinge cea mai...

Rata de utilizare a iDevice-urilor pentru navigare pe internet atinge cea mai mica valoare inregistrata vreodata

  Apple s-a laudat de multe ori in cadrul conferintelor sale ca detine o cota de piata impreisonanta in ceea ce priveste rata de navigare pe web folosind iDevice-uri, insa in perioada verii ea a scazut simtitor. Desi era de asteptat ca acest lucru sa se intample, avand in vedere ca lumea placa in vacante, uita de terminale, etc, Android-ul pare sa fi preluat cea mai mare parte a procentelor pierdute de catre Apple. Fara iDevice-uri noi de aproape un an de zile, Apple a pierdut o buna parte din cotele de piata detinute pe mai multe segmente, iar acum pierde si in ceea ce priveste rata de utilizare a iDevice-urilor.

According to survey results released Sunday, iOS’ share of Web usage hit an all-time low of 54.9% in August, down 11 percentage points (16.7%) from the 65.9% it held in August 2012.

Android, meanwhile, surged to 28.1% from 21% last year, up 7.2 points (34.3%).

  In contrast cu pierderea suferita de catre Apple, Android-ul a inregistrat cea mai mare valoare a cotei de piata detinute pe acest segment, semn ca lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine pentru producatorii de terminale Android. Problema in momentul de fata, pentru ei, este ca Apple urmeaza sa lanseze noi iPhone-uri si noi tablete, acest lucru urmand a genera o crestere substantiala, pentru Apple, pe toate planurile.

 • Rumburak Popescu

  Sa intelegem ca utilizatorii de Android si-au petrecut vacanta pe internet doar ? 🙂

 • Lucian

  Cam da :))))

 • Ionel CRACIUNEL

  Tare, Rumburak 🙂

 • Florin

  Well… Flash flash flash. Concurenta are alte atuuri. Am consumat net pe android si am renuntat repede. Nu ma tem ca ceilalti vor face mobile android mai bune, ma tem sa nu le faca cei de la Apple mai slabe…

 • Dan

  Se vede ca la Apple lipseste omul care a dat viata. Apple de acum incolo cred ca va da numai gres nu va veni cu multe noutati ..

 • Cristi

  In mod cert, aceasta schimbare de cota este cauzata de marimea ecranului. Experienta de navigare pe un display mai mare e cu totul alta. Consider ca este singurul punct in care apple a pierdut clar. Conservatorismul, lipsa de viziune si foarte probabil incapatanarea de a nu te adapta la ce cere piata, i-au adus aici. Nu cu mult timp in urma toata lumea lua la misto ” paletele de ping-pong”, atat de populare in momentul de fata. Viitorul meu telefon va avea un ecran de minim 4,3 inch, indiferent de cine-l va produce. Pe 4s deja incep sa-mi stric ochii

 • Doc

  Si care-i terminalul nr. 1 la categoria smartphone pe 2013? Ce platforma are la baza?! Aud?!

 • Dan

  Doc auzi ecoo, ia da rasp ca tu spui iphone altul samsung altul htc si tot asa. Poate e iphone dar dupa cum merge se vede ca numai in jos nu mai vine cu multe noutati. Un iphone 4s fata de 4 cu cate este in plus cateva modificari. In rest daca il tii in mana e la fel 5 cu ce a venit in plus un pic mai lung si tot asa nu mai zicem ca si o caruta de bani. Sa vedem ce noutati aduc urmatoarele device pe mine m-ar surprinde daca ar aduce cititor de amprete atunci ar fi ceva bun si binenteles un ecran mai mare.

 • Dan

  Si sa nu mai spun ca iphone are cel mai prost cablu folosit la incarcare. Deci la bani care dai pe tel e folosit un cablu de cea mai proasta calitate pe care nu am intalnit la nici cel mai slab tel. Cred ca la multi va crapat cablu acolo la mufa unde vine in tel….

 • Rumburak

  Nu cumparati cabluri din obor .

 • nobody

  Domnu’ Dan, imi trebuie translator la ce-ai scris acolo. Sau subtitrare…!

 • Doc

  Domnu’ Dan, dar ce faci cu cablul acela de-l persecuti asa?! 🙂 Al meu e intreg si nevatamat, nu sufera de nimic, bre!
  P.S. era vorba de HTC One, asta ca ecou, vorba ta!

 • Doru

  Eu am 3 iphone 4s si asa este la toate 3 e problema la cablu unde intra in device se formeaza o galma si dupa un timp se deschide.
  Proasta calitate la cablu original nu obor Dl Rumburak…..