iPhone 5S ar putea fi compatibil cu retelele LTE-A

  In luna iulie a acestui an au aparut primele zvonuri care dadeau de inteles faptul ca iPhone 5S ar putea fi compatibil cu standardul LTE-A, iar astazi cei de la Deutsche Telekom pare sa ofere un nou indiciu in acest sens. Noul Samsung Galaxy Note III este compatibil cu acest standard, operatorul anuntand oficial lansarea sa si faptul ca terminalul Samsung va putea functiona pe el. In comunicatul de presa al operatorului se specifica si faptul ca alte smartphone-uri ale altor operator vor fi lansate spre sfasitul lunii spetembrie si urmeaza sa fie compatibile cu reteaua LTE-A.

Samsung will offer an updated version of the Galaxy S4 with LTE +. Appropriate devices from other manufacturers will follow the end of September.

  Avand in vedere perioada de timp specificata de catre operator si secretomania in legatura cu numele dispozitivelor, exista sanse ca Apple sa fie acel operator. LTE-A, sau LTE+, ofera utilizatorilor posibilitatea de a anviga pe internet la viteze de pana la 150 Mbps, iar Apple are toate motivele sa suporte acest standard. Chiar daca putine tari vor avea retele compatibile, pentru Apple ar reprezenta un mare plus oferirea de suport pentru el, mai ales ca retelele 4G LTE devin din ce in ce mai raspandite in intreaga lume.