Doar 5 persoane au parasit echipa de designeri ai Apple cat timp ea s-a aflat sub conducerea lui Jony Ive

  Din 1996 si pana in prezent, Jony Ive este SVP-ul care conduce echipa de design care concepe forma tuturor produselor Apple lansate pe piata, Ive fiind unul dintre cei mai vechi vicepresedinti seniori ai companiei americane. In aceasta perioada de 17 ani doar 5 persoane au parasit echipa de designeri condusa de catre Jony Ive, insa nu toti dintre ei au plecat suparat de stilul in care fostul favorit al lui Steve Jobs conduce totul. Dintre cei 5 care au parasit echipa lui Ive, 2 si-au dat demisia din diverse motive si 3 au decedat, deci practic actualul SVP se intelege extrem de bine cu oamenii aflati sub conducerea sa.

So Fast Company set out to remedy that deficiency. It wasn’t easy. Precious few designers have left Sir Jonathan Ive’s industrial design group since he took over in 1996: Two quit; three died. (We talked to the two who quit, among dozens of other longtime Apple veterans.) What we found is that the greatest business story of the past two decades–how Apple used design to rise from near bankruptcy to become the most valuable company in the world–is completely misunderstood.

  E extrem de rar ca o echipa de designeri sa isi pastreze componenta pentru atat de mult timp, iar asta demonstreaza cat de iubit este Jony Ive in randul subordonatilor sai, situatie complet contrara celei in care se afla Steve Jobs in momentul in care era CEO al companiei Apple.

5 COMENTARII

  1. Important e ce designeri noi au intrat , nu ce designeri au iesit.. Apple are nevoie de idei noi , de ceva proaspat. iOS 7 e un fail din partea mea .

  2. @Alin Cristian, ai putea sa argumentezi cind zici ca iOS 7 este o greseala. Probabil ca ai un beta instalat , care asa cum ar trebui sa stii este inca un test. Probabil esti unul din designeri emeriti ai Romaniei, si te-ai ofticat ca Apple nu te-a contactat sa-i oferi servicile tale. Daca tipul asta, Sir Jony Ive a fost unul din putinii favoritii lui Jobs, care nu prea arunca cu laudele, mai activeaza inca in Apple de 17 ani inseamna ca este capabil, si capabil bine. Tu stimabile, Alin Cristian de ce este capabil? Astept totusi argumentele tale pertinente despre iOS 7. Cu respect, Bogdan.

  3. O mica nelamurire 3 si au dat demisia prin deces,suspect la prima vedere nu fac pe investigatorul dar imi ramasa in minte cum se poate asa ceva