Prima Pagina aplicatii Apple actualizeaza aplicatia Numbers pentru iOS

Apple actualizeaza aplicatia Numbers pentru iOS

  In cursul noptii trecute compania Apple a lansat un update pentru aplicatia Numbers, parte a suite iWork pentru iOS. Exact precum in cazul aplicatiilor din suita iLife pentru iOS, Numbers a fost actualizata pentru rezolvarea unor nesemnificative probleme de functionalitate si imbunatatirea performantelor, changelog-ul celor de la Apple fiind extrem de scurt si listand doar acest motiv. Numbers pentru iOS este practic un concurent al Excel-ului din suita Microsoft Office, iar desi aplicatia este disponibila la un pret mare in App Store, Apple urmeaza sa o ofere gratuit dupa lansarea iOS 7.

Pretul initial:
Numele:
Numbers

8.99

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Numbers is the most innovative spreadsheet app ever designed for a mobile device. Built from the ground up for iPad, iPhone, and iPod touch, it lets you make compelling spreadsheets in minutes with tables…


Dimensiunea aplicatiei este: 243.9 Mb


  • Ionut

    Chiar si dupa update este la fel de inutila, am nevoie pentru lucru de un Excel puternic dar Polaris Office face o treaba mult mai buna si se descurca cu aproximativ 90% din formulele folosite de MS Excel, are probleme cu graficele dar macar calculeaza corect informatia. Dar Numbers este sub orice critica, cred ca este buna doar pentru gospodine plictisite, as lucra cu Office 365 dar nu am facut inca upgrade de la Office 2010.