Un iPhone 4S explodeaza in Croatia dupa ce a fost lasat o noapte intreaga la incarcat

  Povestea iPhone-urilor “explozive” continua astazi deoarece un iPhone 4S a explodat intr-o casa din Croatia dupa ce a fost lansat o noapte intreaga la incarcat. In imagine o aveti pe posesoarea dispozitivului, care sustine ca dupa o noapte de incarcare terminalul a explodat chiar in momentul in care primea un apel. Nimeni nu  a fost electrocutat sau ranit, insa acesta este unul dintre multiplele cazuri de iPhone-uri care au probleme de functionare si se dovedesc a fi un potential risc pentru posesorii lor.

  Partea si mai interesanta vine abia acum, deoarece femeia a prezentat terminalul magazinului de la care a fost achizitionat, ei initial au refuzat garantia deoarece acesta a fost stricat de catre utilizator, insa dupa o investigare au confirmat ca acesta ar fi primul caz al unui iPhone care explodeaza, insa au refuzat sa ofere garantie. In asemenea cazuri, cei de la Apple inlocuiesc terminalele, rareori refuzand sa ofere garantie, mai ales daca terminalul este utilizat in conditii normale si cu accesorii orignale.

  Din pacate trebuie sa aveti extrem de mare grija cu aceste terminale, sa nu le lasati prea mult la incarcat si sa nu le incalziti excesiv, deoarece bateriile pot ceda oricand si s-ar putea sa nu primiti ajutor din partea vanzatorilor.

18 COMENTARII

  1. alta jita’ proasta…..telefonul nu il lasi si pleci dormi etc….trebuie supravegheat m ai stiu care il tin in prize /priza…si abia cand pleca cu el.. il scot….:))) nu asa “frate’

  2. @ Nita : un terminal poate sa stea la incarcat si 50 de zile continuu , el dupa ce se incarca trece automat pe standby si nu mai trebuie sa incarce. Nu este o regula ca dupa incarcarea completa sa scoti dispozitivul din priza. Problemele de acest gen apar din alte considerente decat cel expus de zaone , cauza a fost ca l-a lasat la incarcat toata noaptea insa fi sigur ca avea o vulnerabilitate de ceva timp la baterie. Pana cand si nokia 1100 daca il lasi la incarcat dupa incarcare completa se deconecteaza incarcatorul :). Si in cazul Apple este la fel.

  3. Salut! Am si eu o mica intrebare…
    De azi dimineata nu stiu cum, dar camera frontala este inghetata adica nu mai fotografiaza… Ieri mergea perfect dar azi nu…
    Ce sa ii fac? E problema de soft sau e o defectiune?

  4. As vrea si eu sa ii vad pe aia care stau si isi supravegheaza telefoanele cand stau la incarcat,pe bune,voi chiar le aveti pe toate?Adica vi se pare si normal ca atat cat sta telefonul la incarcat eu sa imi trag frumos un scaunel si nu trebuie sa imi arunc ochi de la el,iti dai seama,ca nu cumva sa explodeze,iar daca explodeaza este vina mea ca nu l-am monitorizat,sau cum baieti?
    Te suna nevastata,buna iubi ce faci,dute sa iei copilul de la gradinita,ce sa fac draga imi incarc telefonul si nu pot sa plec ca il supraveghez,stii ca nu ii place sa stea singur…Dar daca ai tableta ipad 3-4 la care o incarcare dureaza minim 5 ore,ce faceti baieti?Eu sunt convins ca voi niciodata in viata voastra nu v-ati culcat si atti bagat telefonul la incarcat,iar dimineata cand v-ati trezit sa il deconectati de la incarcator,stiu stiu…

  5. Până să-i faci restore, resetează-l! Ține apăsate butoanele HOME si POWER vreo 10 secunde până reapare mărul pe ecran.

  6. Pana acuma nu am prea auzit de iphoneuri explozive si de incarcatoare care explodeaza,dar acum in ultima vreme apar tot mai multe si tot mai dese.Ceva mi se pare suspect.Poate cineva vrea sa faca o imagine proasta companiei.(Parerea mea).

  7. Eu de 4 luni incoace tot noaptea imi incarc 4S-ul.Il pun pe la ora 23 si il scot dimineata cand ma trezesc in jurul orei 9-10.N-am patit nimic si sper sa nu patesc.Si cred ca mare parte dintre utilizatori procedeaza ca si mine.Deoarece daca il folosesti continuu, intr-o zi se descarca bateria si peste noapte se pune la incarcat pentru a fi complet functional a doua zi.Cu siguranta avea o problema cu bateria persoana respectiva.

  8. Si eu tot asa procedez.Imi pun iphone-ul si tableta la incarcat inainte sa ma culc si le scot dimineata si pana acum nu am avut nici o problema.Mai ales cu iphone-ul ca de mai bine de doi ani de vand il am tot asa procedez.

  9. inainte asa procedam si eu il lasam peste noapte la incarcat (4s) dar mai nou mi s-a ars incarcatorul de priza si mi-a ramas doar cablul si il incarc pe fuga in fiecare zi…
    Adevarul este ca telefonul nu pateste nimic daca il lasi cu zilele in priza, poate incarcatorul va avea de suferit 🙂

  10. @danny teoretic nu ar trebuii sa pateasca nimic telefonul dar mai sunt si exceptii se pare. pentru telefon explodat ca a stat la incarcat 100 de h nu exista scuza asta e parerea mea

  11. de acord cu @games nimeni nu sta sa isi mangaie telefonul pe spate cand sta la incarcat. il lasi la incarcat si iti vezi de treaba

  12. Iphone uri kamikaze acum si in orice magazin,bombe cu ceas sau fitil
    Nita sa fii cu ochii pe ele cand icarci device ul sa nu cumva sa explodeze:)))
    Ce am mai ras la postarea lui nita:))

  13. Incarcati-va gadget-urile la servici 😉 In weekend eventual sa le puneti de dimineata la incarcat. Oricum nu strica o priza cu protectie sau un UPS cand pui ceva la incarcat.