Aplicatiile din suita iWork vor fi disponibile gratuit numai pentru iDevice-urile activate dupa 1 septembrie

  V-am spus in aceasta seara ca aplicatiile Numbers, Keynote, Pages, iMovie si iPhoto urmeaza sa fie oferite gratuit de catre Apple utilizatorilor in momentul in care acestia se logheaza in aplicatia App Store, insa din pacate exista si limitari. Compania Apple va oferi gratuit toate aceste aplicatii numai pentru iDevice-urile activate dupa 1 septembrie, adica terminalele care au fost cumparate pana atunci si activate pentru prima oara atunci, sau pentru cele cumparate dupa acea data. Daca ati activat deja un iDevice, nu veti putea beneficia de aceasta gratuitate.

20 COMENTARII

  1. Mi se pare corect deoarece, mulți au plătit pentru ele iar, acum ar fi prea de tot să le ofere gratuit!!! Nu sunteți de aceeași părere?

  2. Era si normal ca Apple sa faca acest lucru. Am cumparat toate aplicatiile din suita iWork in afaraa de Numbers; pe care o voi cumpara in curand. Merita toti banii, nu veti regreta

    Daca ati dat pe un iPhone 20(16GB),30(32GB),40(64GB) milioane imi vine greu sa cred ca nu puteti da 30,40$ pe aceste aplicatii care sunt foarte folositoare pentru cei care au nevoie sa le foloseasca cu adevarat.

  3. Mi se pare corect deoarece, mulți au plătit pentru ele iar, acum ar fi prea de tot să le ofere gratuit!!! Nu sunteți de aceeași părere? Sunt curios la ce preț va apărea 5S-ul în romania? Voi nu?

  4. Mie nu mi se pare corect! Daca e sa merg dupa cum spune Zaone atunci eu de ce am dat o gramada de bani pe Iphone 4s iar acum Apple il ofera gratuit?

  5. Era si normal ca Apple sa faca acest lucru. Sunt o gramada de utilizatori care au dat bani pe aceste aplicatii si acum dintr-o data sa fie toate free… Ar fi fost ok ca Apple sa ofere gratuit Keynote sau o aplicatie din suita iWork aleasa de catre utilizator prin intermediul unui redeem code. Eu am cumparat toate aplicatiile din suita iWork in afaraa de Numbers; pe care o voi cumpara in curand. Merita toti banii, nu veti regreta daca aveti cu adevarat nevoie de ele.

    Daca ati dat pe un iPhone 20(16GB),30(32GB),40(64GB) milioane imi vine greu sa cred ca nu puteti da 30,40$ pe aceste aplicatii care sunt foarte folositoare pentru cei care au nevoie sa le foloseasca cu adevarat.

  6. Pe site-ul Apple scrie așa: “Pages, Numbers etc will be available for free for all devices woth iOS 7 activated after 1 September. For qualifying devices see what’s new..” etc. Eu din asta inteleg ca toate iDevice-urile care suportă iOS 7 le vor primi, nu doar cele cumpărate si activate dupa 1 Septembrie. Daca ar fi cum spuneti voi ar fi discriminare. Sunt aproape sigur ca este ca mine.

  7. Poate că ai dreptate, dar dacă ar fi așa, de ce te-ar trimite pe pagina pe care îți arată ce dispozitive vor fi compatibile cu iOS 7?

  8. Sau ar mai fi o metoda ca apple sa nu isi de-a seama.. Daca nu merge cu restore poti sa iti faci un apple id nou…. Si automat daca id-ul tau e nou s-ar putea ca apple sa considere ca iphone-ul tau e nou 😉 nu stiu sigur 🙁

  9. @Valentin, eu cred (nu sunt sigur) ca atunci cand activezi device-ul pentru prima data modelul si tot ce tine de telefon este trimis prin wifi si stocat in baza de date Apple (asa cred)
    Sansele sunt destul de mici sa fentezi Apple

    Tehnica lor prin oferirea gratuita a acestor aplicatii este ca lumea sa cumpere aceste modele (de asta sunt sigur) Cand omu vede ceva gratis repede pe el, asa gandeste omul si Apple vad ca profita de acest lucru

  10. @Bogdan P. Nu este discriminare ca nu iti da tie Apple aceste aplicatii gratuit, discriminare ar fi pentru toti cei care au platit deja pentru ele.

    “Pages, Numbers etc will be available for free for all devices with iOS 7 activated after 1 September”

    Pages,Numbers etc vor fi disponibile gratuit pentru toate device-urile cu iOS7 activate dupa 1 septembrie. Ai inteles doar 50% din mesaj; da vor fi gratuite insa numai pentru device-urile activate dupa 1 Septembrie cu iOS7.