iPhone 5S – totul despre noua camera si cateva imagini inregistrate cu ea

11

  Apple a mentionat ca noua camera din iPhone 5S este capabila sa inregistreze poze grozave multumita noului senzor de imagine capabil sa redea mai multi pixeli, iar pozele de mai jos ar trebui sa demonstreze acest lucru. Noua camera iSight are aperture f/2.2, un senzor de imagine mai mare cu 1.5u pixeli capabil sa inregistreze poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dual flash LED-ul ajutand intr-o foarte mare masura. Multumita chip-ului A7, aplicatia Camera efectueaza auto-focus de 2 ori mai repede decat in iPhone 5, inregistreaza pozele mai repede si face mult mai bine stabilizarea pentru imagini si clipuri video.

The all-new 8 megapixel iSight camera features a larger f/2.2 aperture and a new, larger sensor with 1.5μ pixels for better sensitivity and low-light performance, resulting in better pictures. These improvements, along with the Apple-designed image signal processor in the A7 chip and the new Camera app in iOS 7, provide up to two-times faster auto-focus, faster photo capture, automatic image and video stabilization, and better dynamic range. iPhone 5s introduces the new True Tone flash—the world’s first for any camera—that variably adjusts color and intensity for over 1,000 combinations, so photos taken with a flash appear more natural. iPhone 5s also includes a new Burst Mode, Slo-Mo video with 120 fps, a new FaceTime HD camera for better low-light performance and audio-only FaceTime calls with iOS 7.

  Una dintre importantele modificari ale camerei este implementarea True Tone flash-ului, adica un flash LED multicolor, primul de pe glob, acesta ajustandu-si variabil culoarea si intensitatea in peste 1000 de combinatii pentru a permite inregistrarea de poze cat mai naturale. Aplicatia Camera a iPhone 5S include un burst mode care permite inregistrarea de pana la 9 poze intr-o succesiune extrem de rapida, dar si a unei functii care ne permite sa inregistram clipuri video slow motion cu pana la 120 de frame-uri pe secunta.

  Aplicatia Camera in Burst Mode permite inregistrarea mai multor poze, combinarea lor si selectarea celei mai bune poze pentru prezentarea catre prieteni, insa imbuntatirile nu se opresc aici, deoarece Apple a imbuntatit si camera frontala, permitand efectuarea de apeluri FaceTime in conditii mult mai bune atunci cand lumina din camera nu este grozava. Acestea fiind spuse, va las sa vizualizati cateva imagini despre care Apple spune ca au fost inregistrate folosind camera iPhone 5S.