Apple crede ca iPhone 5C se va vinde mai bine decat iPhone 5S

  Renuntarea la a oferi iPhone 5S pentru precomanda a lasat multa lume surprinsa, decizia celor de la Apple fiind de a se axa pe iPhone 5C, acesta beneficiind atat de precomenzi, dar si de aparenta increde ca va genera vanzari mai mari decat iPhone 5S. Informatiile acestea vin de la fabricile partenerilor Apple, compania americana comandand mai multe ecrane pentru iPhone 5C decat pentru iPhone 5S, acest lucru sugerand faptul ca asteptarile fata de iPhone 5C sunt mai mari, terminalul urmand a reprezenta majoritatea vanzarilor de iPhone-uri Apple.

Shipments of panels used in Apple’s new iPhone 5s are expected to reach between 10-15 million units in the third quarter of 2013, with Sharp expected to be responsible for seven million units, according to industry sources. Additionally, more than 20 million panels for the device are expected to be shipped in the fourth quarter of 2013, the sources said. In terms of the iPhone 5c, Japan Display will land more than half of the panel orders throughout 2013, with Sharp expected to pick up more than half of the remaining portion while LG Display will be responsible for the remaining orders, the sources said. Panel orders for the iPhone 5c are expected to surpass 30 million units in the fourth quarter, the sources said.

  Nu ar fi greu de crezut ca Apple va pune un accent mai mare pe iPhone 5C decat pe iPhone 5S, avand in vedere ca acest dispozitiv ii va aduce cel mai mare profit si ar putea avea cea mai mare “priza” la public. Foarte multa lume considera ca iPhone 5C este prea scump, companiei Apple nu pare sa ii pese despre acest lucru si mizeaza pe faptul ca dispozitivul se va vinde in cantitati foarte mari, insa ramane de vazut cum vor reactiona utilizatorii in momentul in care terminalul va fi disponibil in magazine.

24 COMENTARII

  1. Eu tot cred că 5s se va vinde mai bine ca 5c fiind că e mult mai complex, mai ales cu noul cip M7 și cititorul de amprente. Practic iphone 5c este un iph5 cu o carcasa din plastic…

  2. Cine a zis ca sunt de plastic , sa specificat ca este carcasa metalica imbracata in plastic asa ca nu e doar plastic..
    Si pana la urma ele apar pe piata cine le cumpara bine cine nu iar bine asta e ce sa-i facem.
    Oricum pretul este exagerat de scump si asta datorita operatorilor de telefonie mobila ca le permite celor de la apple sa faca cum vor ei..
    Vom vedea cum decurg lucrurile …

  3. La ce specificații tehnice su cele două telefoane nu intrece vechiul samsung galaxy s2 care il cumperi la liber cu 1200 de lei aproximativ iar Apple cere cu nesimtire 500-600 de euro pe cel mai ieftin.

  4. savedeti ce vanzari impresionante o sa aiba ambele variante , adeptii brandului APPLE cumpara produsul chiar daca este inferior altor modele, eu nu am iphone am un sammy dar cred ca o sa cumpar un 5s anul acesta , nu imi trebuie camera de 100 megapixeli si wallpapere de care m-am saturat , vreau ceva fiabil , stabil si placut , iar aceasta varianta cred ca este compatibila cu cerintele mele , ….ca mine mai sunt asa ca nu va faceti griji , apple o sa fie tot un competitor pt sammy .

    Daca ar fi sa aleg android in continuare as zice HTC one , este superb dar doresc sa schimb sistemul iar windows nu ofera suport inca
    Apple si orice firma nu trebuie sa reinventeze telefonul deoarece mai mult de atat se cere holograme, transparenta si conectivitate (fara sa vorbim de diagonale , si alte caracteristici fixice ) ,
    O seara placuta !

  5. e un iphone 5 din plastic care costa mai mult decat originalul iphone 5 nu sunt analist dar nu cred ca o sa se vanda mai bine de 5s eu unu il iau pe 5s e enervant ca nu te lasa sa faci pre order la 5s nu cred , ca ,culorile ridica piatza …..cred ,ca au riscat mult dar pentru multi conteaza 100 euro mai ieftin si mai are atractie la copii asa ca stau cu fundul incordat urmatoarele saptamanii …in fine vom vedea…

  6. Cred ca s-au uitat la iPad mini si iPad cu retina acolo este altceva …iPhone 5S se va vinde nu 5C .. SI sincer cred ca in versiunea aurie o sa faca apple bani .

  7. Ma asteptam sa fie diferenta de pret mai mare intre 5c si 5s ….
    In ideea modelelor actuale as achizitiona 5s-ul fara sa ma gandesc la cei 100$ de dolari diferenta …. 5c-ul poate fi cel mai mare fail din istoria recenta a Apple, lucru care l-ar putea costa pe Tim C pozitia de C.E.O.

  8. Atat timp cat vor exista oameni care stau in fata magazinului Apple cu o saptamana inainte de a fi pus in vanzare un nou model de iphone, isi vor permite sa ceara un pret exagerat e putin zis pt ceea ce ofera…

  9. Personal am un Iphone 4, hai sa vedem ce imi ofera Apple in noul model de Iphone 5S/C:
    – viteza telefonului este mai mare.. Hmm se incarca cu 0.5 secunde mai repede. E cv!
    – o camera cu 8 mp si nu stiu cati senzori.. Hmm cu 3000 de lei cred ca imi gasesc vreun avion de aparat foto daca vreau sa fac poze.
    -un cititor de aprente.. Interesant, cat o sa-l folosesc, o saptamana? 2 maxim?
    – 5 culori la I5 C, un singur cuvant PLASTIC!
    – prin noul ios 7 pot sa trimiti fisiere intre Iphonuri, ft util, dar daca prietenii sau cunostintele mele nu au de la Iphone 5 in sus ce fac? Cui trimit sau cine imi trimite? Trebuie sa ne cumparam toti?
    Am Iphone 4 , am Ipad2, nu sunt android sau nu sunt fan samsung, dar deja ofera ft putin pt pretul cerut! Usor usor Iphone ajunge sa fie un fel de “nokia 1100” in comparatie cu ce ofera toti si culmea e si cel mai scump dintre toate. Daca nu au ce inovatii sa mai aduca, macar sa ofere ceea ce ofera majoritatea, nu cerem cu 150 $ mai mlt decat toti pe nimic :|..

  10. Deci Apple nu mai “trage” atat de mult pe modelul de varf / flagship… asta spune multe despre cat de mult si-au schimbat optica in ultimii 2 ani :-s

  11. nu mai trage de modelul de varf pentru ca stie ca ala se va vinde oricum (desi culorile il strica : auriu , argintiu , spatial …wtf ? where is black ? ) asa ca incearca sa il promoveze pe celalalt cat mai mult
    @gr ce suport nu ofera windows ?

    apropo de htc one asta … ce tot vedeti voi asa extraordinar la el ? l-am folosit si eu de la cineva si sincer nu m-a impresionat designul ala pe care il tot laudati ,htc are telefoane mult mai bune la design … ca e din metal ? nu ma incanta prefer un policarbonat de la lumia sau chiar iphone 5c … sincer la design nu se compara nimic momentan cu xperia z si z1 , sun cele mai frumoase , peste htc one si iphone 5,5S,5C