Deezer ajunge pe Smart TV-urile Panasonic si Phillips prin intermediul Smart TV NetRange

  IFA Berlin a fost gazda unor noutati extrem de importante anul acesta, printre ele regasindu-se si cateva de la Deezer, celebrul serviciul de streaming audio on-demand care poate fi utilizat cu ajutorul unui abonament Orange. Noutatile celor de la Deezer au legatura cu Smart TV-urile, deoarece posesorii de televizoare Panasonic, Phillips, Loewe, TCL Thomson, Sharp si Vestel vor putea accesa in curand de pe propriile TV-uri platforma Deezer folosind portalul Smart TV NetRange si aplicatia sa dedicata.

Deezer va fi în curând disponibil pe Smart TV-urile de la Panasonic, Philips, și prin parteneriate cu operatorul mondial al portalului Smart TV NetRange, și pentru producători precum Loewe, TCL Thomson, Sharp și Vestel. De asemenea am îmbunătățit serviciul Deezer pe televizoarele Smart LG și Samsung. Prin aplicația Deezer, fanii pot acum accesa playlisturile prietenilor, pot reda melodiile favorite în mod aleator, să-și gestioneze mai eficient muzica și să beneficieze de o căutare optimizată, făcând și mai ușoară descoperirea muzicii. 

  Separat de aceasta noutate, serviciul Deezer a fost imbunatatit pe Smart TV-urile LG si Samsung, astfel ca aplicatia permite acum o mult mai usoara accesare a playlist-urilor prietenilor, permite redarea in mod aleator melodiile favorite ale utilizatorilor, permite o mult mai eficienta redare muzicii, iar la final ramane imbunatatirea sistemului de cautare a melodiilor. Deezer este unul dintre ce le mai mari servicii de streaming audio on-demand, iar in Romania il puteti utiliza si cu ajutorul unui abonament Orange, mai multe detalii existand in aceasta pagina.