Prima Pagina Apple Iata cum se construieste un Apple Store (Video)

Iata cum se construieste un Apple Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/PEneMIQWzPs[/youtube]

  Daca ati avut vreodata curiozitatea de a vedea cum se construieste un Apple Store al companiei Apple, ei bine un clip video intern publicat astazi pe internet demonstreaza intregul proces. Desigur ca acest clip video vine de la Sonny Dickson, omul care ne-a prezentat atat de multe informatii despre produse nelansate ale companiei Apple si acum vedem pentru prima oara inclusiv cum se construieste unul dintre iubitele Apple Store-uri.

 • Vlad P

  Fix ca oricare alt magazin din state…mai exact de muncitori plonezi…:) probabil si cativa romani. Bine, onoarea de fi pus mortar sau parchet intr-un Apple store e priceless, probabil ca toti muncitorii au muncit gratis, ba chiar au cotizat cate ceva, dupa ce au stat la coada cateva saptamani inainte sa fie alesi in ‘magic team’ …Si spalarea pe creier continua…

 • Claudiu Ex

  @Vlad P +1
  Îți dai seama, si mortarul folosit pentru “iubitele apple store” are o compozitie secreta.

 • gogu

  nu cumva uitati si spanish people 🙂

 • R

  Garantez ca primii doi care au comentat nu au vazut niciodata un Apple Store . Dar vor avea sansa sa vada unul peste 5-6 ani poate .

 • Cosmin

  Treaba asta cu aplaudatul si batutul palmei cu vizitatorii(clientii) mi se pare foarte tare.ce chestie de marcheting, il faci pe client sa se simta invingator sau ceva ca vine sa cumpere de la tine.
  Sunt fan apple, am iphone, ipad dar trag concluzia ca mari hoti mai sunt.

 • havi

  Vai de capu nostru ,al oamenilor ! aschiar se duce planeta de rapa !

 • Bogdan Halmer

  Nu inteleg de ce va deranjeaza faptul ca cei de la Apple stiu sa-si vinde marfa. Din vremuri vechi se stie ca reclama este sufletul comertului, deasemena se stie ca ambalajul face toti banii, iar cei de la Apple o fac foarte bine si se vede. Ati vazut vreo prezentare de la Samsung, sau Nokia sau Microsoft. Nimic nu se compara cu cei de la Apple. Nu vorbesc de calitatea produselor, fiecare produs are plusuri si minusuri, vorbesc de reclama sau marketing, iar cei de la Apple stiu foarte bine ce fac, si se vede. Nimeni nu-i opreste pe ceilalti sa-si faca magazine sau reclame. Si inca ceva nu am vazut o antirelama facuta de Apple altui competitor, viceversa am vazut. Ei isi vad de treaba lor si o fac bine. Chiar zilele trecute Zaone prezenta intr-un articol livrarea produselor Apple. Este ceva ce nu cred ca este la alta firma, iar secretul produselor noi este bine pastrat la Apple, lucru ce creste popularitatea si implicit vinzarile. Inca o data specific ca nu vorbesc de calitatea produselor ci doar de vinzare, marketin, reclama si prezentare. Cei de la Apple tin la imaginea lor si asta se vede prin tot ce vind si cit vind.

 • qwerty

  Da , videoclipul este reușit si au bagat o groaza de bani in reclama. O buna parte din pretul unui idevice se regăsește in reclama. Reclama e scumpa si totul straluceste , cand intri la ei in magazin esti tratat si te simți bine … deci vei reveni.