Apple intentioneaza sa deschida un Apple Store in noul World Trade Center (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/64416657[/vimeo]

  In apropierea locatiei World Trade Center-ului distrus in anul 2001 va fi ridicata o noua cladire, iar in interiorul ei va exista mall-ul prezentat in clipul video de mai sus. Pentru ca locatia va fi un punct de atractie pentru turisti si localnici, cei de la Apple intentioneaza sa deschida un nou Apple Store in interiorul sau, insa deocamdata nu se stie cand. Noul Mall va fi deschis partial in cursul anului viitor, urmand ca deschiderea oficiala sa aiba loc abia in anul 2015, deci la destul timp distanta pentru a putea construi un Apple Store interesant.

Westfield is said to have signed a lease with Victoria’s Secret — and is said to be close to deals with dozens of retailers, including Apple, J. Lindberg, Tory Burch, Theory, Michael Kors, Swatch and Abercrombie & Fitch, as well as several glamorous international brands.

  Apple obisnuieste sa deschida Apple Store-uri in locatii importante de pe glob, World Trade Center-ul va fi cu siguranta una dintre ele si investitia va fi profitabila, chiar daca Apple mai are magazine in New York.