iPhone 5S va fi oferit gratuit in Japonia

  In cadrul evenimentului de prezentare a iPhone 5S si iPhone 5C, compania Apple a anuntat ca in Japonia operatorul de telefonie mobila NTT Docomo urmeaza sa comercializeze pentru prima oara iPhone-uri. Intrarea acestui operator in randul celor care comercializeaza iPhone-uri a dat startul unei curse a atragerii de clienti, toti operatorii care comercializeaza iPhone-uri ajungand sa ofere iPhone 5S gratuit la incheierea unui abonament pentru doi ani de zile. Practic abonamentele nu sunt foarte ieftine, insa vorbim despre un terminal care se va lansa pe 20 septembrie si va fi disponibil gratuit multumita concurentei.

  Exista extrem de putine tari in care rivalitatea dintre companii poate fi benefica pentru utilizatori, Japonia este una dintre ele si probabil vor exista multe persoane interesate sa beneficieze de aceasta oferta. Nici in SUA, sau in Europa nu exista multi operatori dispusi sa faca promotii de acest gen pentru a atrage clienti, iar daca ne uitam la Romania si vedem ca un iPhone recent lansat costa minim 299€ la abonamentele standard, atunci stim ca traim intr-o tara nepotrivita.

18 COMENTARII

  1. Mai sunt tari unde sunt oferite gratuit ca si in anii trecuti doar ca aparent sa schimbat forma de prezentare a formei de plata ! Daca inainte nu ti explicau in ce consta totalul facturii acum o reduc aparent si i ti spun ca o anumita suma e pt tel timp de 2 ani cat e contractul !Alta Marie cu alta palarie !

  2. Stati linistiti ca iphone pe care il achizitionezi il achiti in cateva luni din pretul abonamentului, se stie ca nimic nu mai este gratis pe lumea asta :))

  3. Sa inteleg ca la tine 550 koroane aproximativ 250 lei pe luna este gratis :)) in Suedia, o cartela in Romania costa 5 euro, ia fa sociteala cati bani dai la contractul ala din Suedia in 2 ani obligatoriu

  4. abonamentul aici in JP nu depasteste 50$ la LTE cu trafic nelimitat 24 de ore si da asa este au anuntat si aici ca va fi gratuit .

  5. minunat, majoritatea cred ca este gratis:))
    nici macar punga aia obosita in care iti pui fructele nu este gratis, totul avind un cost de productie. pacaleala de marketing obosita pentru cei care cumpara pentru asa zisul pret si mai putin pt nevoi.

  6. @jep. Meseriasule ab este full si da e destul de bine. Din ce spui tu acolo cu cartela reiese ca tu te multumesti sa ai iphone si o cartela goala credit 0 dar am iphone. Pai acum 2 ani cand eu eram angajat internity cosmote , iphone 4s la ab de 50euro telefonul costa 1500 ron. Acum fa tu un calcul. Aaaa poate tu il iei la liber….