iOS 7 Burst Mode ar functiona inclusiv in iOS 7 GM pe iPhone 5

  In cadrul evenimentului de prezentare a iPhone 5S si iPhone 5C, compania Apple a prezentat o noua functie a aplicatiei Camera, ea numindu-se Burst Mode. Conform prezentarii din cadrul evenimentului si a descrierii de pe website-ul Apple, aplicatia Camera va putea inregistra pana la 10 cadre pe secunda daca tineti apasat butonul de inregistrare a unei poze, aplicatia Camera analizand in timp real toate pozele si prezentandu-vi-le doar pe cele mai bune dintre ele/pe cele care crede ea ca vi s-ar putea parea interesante.

Continuous burst mode. Burst mode lets you capture multiple shots of the action by snapping 10 photos per second. And real-time analysis suggests individual shots or a sequence of photos that you might like best.

  Desi Apple nu a specificat daca functia va fi disponibila exclusiv pe iPhone 5S dupa lansarea terminalului, se pare ca pe iPhone 5 ea ar fi activa. Va spun ca nu am reusit sa folosesc acest Burst Mode pe iPhone 5, apasarea continua a butonului de inregistrare capturand succesiv cate 1/2 cadre pe secunda, insa nicidecum 10. Avand in vedere ca functionalitatea nu este confirmata, v-as ruga sa spuneti intr-un comentariu daca ati incercat sa folositi Burst Mode pe iPhone 5 si daca ati reusit.