Prima Pagina Apple iPhone 5C inca este disponibil pentru achizitie cu livrare in 20 septembrie

iPhone 5C inca este disponibil pentru achizitie cu livrare in 20 septembrie

  Astazi se implinesc doua zile din momentul in care Apple a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone 5C, iar Apple Store Hong Kong este singurul care listeaza terminalele iPhone 5C ca fiind disponibile cu livrare in 1 – 2 saptamani. Avand in vedere lansarile de iPhone-uri din ultimii ani, situatia este cat se poate de neobisnuita, in general noile terminale fiind indisponibile pentru precomanda cu livrarea lansarii la doar cateva ore dupa deschiderea sesiunii de precomenzi, insa anul acesta lucrurile sunt complet diferite si probabil nici Apple nu se astepta la asa ceva.

  Avand in vedere ca vorbim despre lansarea a doua modele ale iPhone si despre faptul ca iPhone 5C este practic un iPhone 5 cu o baterie noua si o carcasa de plastic, exista posibilitatea ca Apple sa fi avut atat de multe unitati disponibile incat sa poata acoperi cererea. In aceeasi masura exista posibilitatea ca interesul clientilor sa fie atat de mic, incat Apple sa nu fi reusit sa vanda stocul initial de terminale comandate de la partenerii sai, insa pana pe data de 23 septembrie nu vom afla adevarul, atunci compania Apple urmand a anunta cifrele de vanzari ale primului weekend de disponibilitate ale iPhone 5S si iPhone 5C.

 • anonim

  Astept sa vad rezultatele la cat au vandut in prima saptamana,de ce am o vaga impresie ca o sa fie mai mici ca lasa 5

 • George

  E bine, ca daca stai la coada si nu prinzi 5S poti sa iei 5C 🙂

 • Rockafeller

  normal ca te freaca cu 5C si ti-l baga pe gat, e o nesimtire din partea Apple – sa ia iPhone si sa-l bage in plastic si sa-l vanda la acelasi pret. tot il promoveaza pentru ca stiu ca altfel nu s-ar vinde mai deloc si ar fi o totala catastrofa

 • Radu

  Miași dori si un 5C dar nu mil permit mai rămân o vreme cu bătrânul 3GS

 • alex96

  @radu mai bine mai pui bani si iti cumperi 5s

 • Silviu

  R@du:
  Mai bine pui mana pe cartea de gramatica si, daca-ti permiti, ramai o vreme la batrana cratima.