Microsoft admite ca a conceput gresit o serie de reclame publicitare prin care ataca iPhone 5S si iPhone 5C (Video)

[youtube]http://youtu.be/20LgureMuWo[/youtube]

  Vineri v-am prezentat o serie de clipuri video promotionale prin care compania Microsoft ataca iPhone 5S si iPhone 5C, cele mai noi smartphone-uri prezentate de catre Apple. Foarte multa lume a spus ca acele spoturi publicitare sunt de prost gust si se pare ca Microsoft este de acord cu opinia generala. Prin intermediul unui reprezentant, cei de la Microsoft au admis faptul ca spoturile publicitare au fost gresit gandite si realizate de catre agentia contractata de catre ei, asa ca a decis sa retraga acele clipuri video de pe YouTube, ele fiind incarcate de catre alti utilizatori.

The campaign “was intended to be a lighthearted poke at our friends from Cupertino. But it was off the mark, and we’ve decided to pull it down,” a Microsoft representative told CNET.

  Majoritatea comentariilor negative au avut in prim-plan faptul ca s-a utilizat fara rost imaginea fostului CEO Apple, Steve Jobs, intr-un clip promotional de acest gen, dar si faptul ca reprezentatia celor doua personaje nu are vreo legatura cu comedia. Acestea fiind spuse, vorbim despre una dintre rarele ocazii in care o companie precum Microsoft recunoaste ca a gresit in legatura cu o campanie publicitara.