Ambalajul iPhone 5S apare in noi imagini

  Acum cateva saptamani de zile vedeam presupusul ambalaj al iPhone 5S intr-o prima serie de imagini, iar ele s-au dovedit a fi adevarate. In imaginile din acest articol aveti prezentate cutiile in care urmeaza sa fie comercializate terminalele iPhone 5S de catre compania Apple, ele fiind diferite de cele utilizate anul trecut pentru iPhone 5. Anul acesta compania Apple a ales sa faca toate cutiile albe, sa schimbe fontul folosit pentru denumirea terminalelor, iar poza principala reprezinta dispozitivul in culoarea aleasa de catre utilizator, iOS-ul avand un background potrivit culorii.

  In afara acestor modificari nu exista altele, cel putin in exterior, insa e putin probabil sa observati vreuna in interior.

8 COMENTARII

  1. dupa cate am citit pe net,o sa fie disponibil in apple store germania de la ora 1:01 … sunt curios cat e timpul de livrare.. avand in vedere ca sunt si in magazine de la aceeasi data

  2. Din pacate astea mi se pare cele mai urate ambalaje produse de Apple din 2007 incoace. Iphone 5C e o panarama de telefon la banii aia (mai mult de 300e nu avea voie sa coste). Nici 5S-ul nu e mare scula chiar daca se presupune a fi un update minor.
    Anul viitor cred ca o sa fie decisiv pentru ei in domeniul telefoanelor…

  3. Nici mie unul nu imi place 5s nu sunt justificati bani..
    Sper ca anul viitor sa vin cu o schimbare radicala
    Altfel lumea se va orienta spre alte mărci..

  4. eu cred ca un iphone 5 simplu pe alb este destul pana anul viitor,este destul de rapid si la camera face poze nemaipomenite si acum cu siguranta o sa mai scada pretul , la neverlock,eu detin un 4s si o sa ma gandesc la un upgrade de ip5 white 🙂