Descopera toate aplicatiile cu design special pentru iOS 7!

  Avand in vedere ca iOS 7 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, in App Store a fost lansata si o noua sectiune de aplicatii in care compania americana promoveaza toate titlurile care au design-ul special modificat pentru noua versiune a sistemului de operare. In momentul de fata veti gasi in aceasta sectiune nu mai putin de 85 de aplicatii publicate astazi de catre Apple in App Store pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de design-ul nou impreuna cu iOS 7, insa lista va creste cu siguranta in urmatoarele ore.

  Sectiunea se numeste Designed for iOS 7 si voi o puteti accesa urmand acest link.

11 COMENTARII

  1. Deci am stat o ora sa se downloadeze. Si cand am dat Install now imi spune “Software update unavailable. Software Update is not available at this time. Try again later.”

  2. La mine merge foarte bine ios7 pe un iphone 4. Nu sacadeaza, se prezinta foarte bine!Am si un 4s cu gevey ios6, merge upgradat la 7?

  3. Salut. Am si eu o problema. Mi-am instalat ios 7 acum ceva timp (cred ca beta 5) si imi lipsesc anumite chestii cum ar fi sunetele noi, imaginile, (alte chetii nu am observat) avand ios 7 nu pot sa fac “update” nici de pe iphone nici prin Itunesc. Cum rezolv sa am si eu practic ios 7 final?

  4. Nu merge in nici un fel. Daca dau Check for update in itunes imi spune ca software-ul este la zi. L-am luat de pe net si imi spune ca nu se potriveste cu firmware telefonului..