Apple isi alerteaza angajatii in legatura cu problema activarii iDevice-urilor, iata cum o poti rezolva tu

  Dupa cum stiti deja, in cursul acestei nopti multi utilizatori de iDevice-uri nu au putut activa propriile terminale dupa instalarea iOS 7 din cauza unor probleme ale serverelor Apple. Compania americana a initiat o alerta de inalta prioritate in randul angajatilor echipei tehnice si problema ar trebui sa fi fost rezolvata intre timp de catre acestia, activarea iDevice-urilor trebuind sa poata fi facuta in conditii normale acum. Daca totusi acest lucru nu se intampla, atunci incercati sa resetati iDevice-urilor si sa faceti o activare folosind o retea 3G in locul celei WiFi.

14 COMENTARII

  1. La cate milioane de Accept,I Agree,ok,next au fost in ultimele 12 ore ,cred ca asta nu conteaza.
    Acum:1. Romanii incep sa citeasca Termeni si Conditii
    2.asta e un lucru bun!
    3.Apple cred ca nu e curios,deocamdata ,daca esti sau nu incantat de acesti Termeni!!!

  2. Salutare, am tot citit aici despre diverse erori aparute la update catre IOS 7, dar mi-am luat inima in dinti si am facut update aseara pe la 12.30. Am updatat 2 device-uri: iPhone 4s (avea IOS 7 Beta 6) si un iPhone 5 (IOS 6.1.4), fara nici un fel de problema. Activare pe wi-fi la ambele, iCloud activ.
    Singura mea dezamagire la noul sistem de operare este lipsa Airdrop-ului pe 4s, in rest, jos palaria 🙂

  3. Nici pana acum nu s-a rezolvat problema cu icloud-ul 😐 si din cauza asta nu pot sa ii fac telefonului un restore backup pentru ca imi cere sa dezactivez find my iphone… mai are cineva probleme de genul? Multumesc.

  4. Eu am tot in iCloud. Mail, contacte, calendar etc. etc.

    la solicitarea de a fi de acord cu termenele si conditiile noi, imi da o eroare de : unable to connect to the server.

    va este cunoscut acest mesaj?

    mersi

  5. Nu poti face activarea pe 3G ptr ca nu ai 3G!!! activezi telefonul ca sa poti folosi cartela! Singura posibilitate e sa ai alt tel cu cartela de net si sa faci share la conexiune…

  6. imi spune si mie cineva cum activez un iphone 4s fara cartela lui originala dc fac update la ios7? ps: folosesc r-sim pe ios 6 acum. mersi!

  7. nush de ce vi se intampla voua , dar eu aseara la ora 21:30 aveam instalat ios 7 , a durat cam jumatate de ora , dar nu am avut nici un fel de eroare 😀 , si chiar pare sa mearga bine pe iphone 4 🙂 ,

  8. Am instalat iOS7 GM acum o saptamana si nu am avut probleme cu el pana aseara cand am instalat iTunes 11.1 si am dat sync. Dupa ce am facut asta cand intru de pe tel in aplicatia mail sau in iCloud imi spune ”The iCloud Terms of Service have changed” dau OK si imi apare mesajul ”Unable to connect to server”

    Mai are cineva problema asta?

  9. E si normal Cristy ca iti da eroare.IOS 7 il poti gasi si in ITUNES doar dupa ce ii faci update la 11.1.Acum ca i-ai facut update la ITUNES si tu aveai IOS 7 BETA pe telefon,va trebui sa ii faci update la versiunea oficiala de IOS 7 . Acum 1 saptamana nu puteai pune originalul ci doar cel BETA ! Doar ca Apple continua sa aibe probleme cu serverele…eu inca nu am reusit sa activez Iphone-ul meu, zice sim invalid desi e neverlocked…mai incercam poate isi revin serverele.

  10. Am un iPhone4 codat. Am facut Upgrade la IOS 7 si cand vreau sa il activez imi cere sa introduc cartela pe care telefonul este codat. Cum pot sa fac downgrade la 6.3.1 fara cartela?

  11. Salut
    Am luat un iPhone 4S de la cineva care l-a adus din UK si era facut cu gevey
    Acum cateva zile mi-a aparut in iTunes daca vreau sa i bag 7.0.6 si am dat Ok
    Apoi nu am stiut sa i mai fac nimik , si in iTunes nu puteam sa i dau decat Update sau Restore si i-am dat Restore si …. De atunci ma uit la el … Nu stiam ce e cu el , am mai umblat cu niste programe si acum cand bag cablu imi apare in Computer: iPhone (Portable Device) si apare k am iOS 7.0.6 ! Pana acum nu imi aparea asa ceva ! Si + ca daca bag cartela de org cu gevey imi da: No Sim ! Daca bag cartela normal isi ia semnal dar scrie: Connect to iTunes si in iTunes: The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.! Dar are semnal full !! Ceva solutii cum sa il activez ?? Repet: Are iOS 7.0.6 bagat !