Lansarea iOS 7 lasa unele campusuri universitare din SUA fara acces la internet

  In cursul noptii trecute zeci, sau poate chiar peste 100, de milioane de posesori de iDevice-uri au incercat sa acceseze serverele Apple pentru a descarca iOS 7 si a il instala pe propriile terminale, iar acest lucru a suprasolicitat atat retelele de internet ale providerilor, cat si retelele de internet ale campusurilor universitare. Conform celor de la BusinessInsider, retelele de internet ale catorva mari campusuri universitare din SUA au devenit inutilizabile din cauza numarului foarte mare de studenti care incercau sa instaleze iOS 7, unii administratori recomandandu-le acestora sa amane actualizarea software-ului.

In a university-wide email, students were asked to wait to download iOS 7, Apple’s new software upgrade, to potentially prevent further delays. On the odd chance that this is related to the iOS 7 update release, please consider waiting to download your copy until the current issues are resolved.

  Anul trecut un mare ISP din Marea Britanie a avut probleme foarte mari in a isi mentine serviciile active in ziua lansarii iOS 6 si exista posibilitatea sa auzim informatii asemanatoare in zilele urmatoare.

2 COMENTARII

  1. administratorii trebuiau ori sa restrictioneze traficul care vine din si catre apple pt a nu ocupa toata banda , ori sa faca in asa fel incat sa existe un cache si urmatorii care descarca ios sa il ia de acolo