Prima Pagina Apple Lansarea iPhone 5S incepe cu cozi lungi in fata magazinelor Apple din...

Lansarea iPhone 5S incepe cu cozi lungi in fata magazinelor Apple din 10 tari de pe glob

  Peste doar 1/2 ore iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate in Apple Store-urile din Europa, cozi lungi fiind deja vizibile in preajma magazinelor Apple din orasele in care acestea au fost construite. Era de asteptat ca lumea sa se adune in fata lor pentru a astepta sa achizitioneze noile iPhone-uri, dar majoritatea vor fi foarte dezamagiti de stocurile reduse. Se pare ca in Europa Apple ar fi trimis doar cate 10 iPhone 5S aurii pentru fiecare magazin si asta in conditiile in care multe persoane isi doresc sa achizitioneze noul model al terminalului.

  Separat de cozile din Europa, puteti vedea in imaginile de mai jos si cum asteapta utilizatorii lansarea in SUA, Japonia, Australia, Canada si Hong Kong, Apple avand pregatite in principal terminale iPhone 5s space grey pentru toti cei pe care ii vedeti asteptand cuminti ca magazinele sa se deschida si vanzarile sa inceapa.

 • heroes

  unde este acolo cumva in bucuresti? sa vezi ce o sa mai cumpere romanul cu plasele la telefoane sa aiba un an de zile din ele.

 • polo

  Vorbeste frate in romana !

 • neogeo

  asa cozi se fac la noi cand se deschide cate un kaufland nou si se dau tigai si drujbe noi.drujba cu touch id 5s :)))

 • JPN

  Cand voi vedea asa cozi in fata magazinelor Samsung , HTC , Motorola sau Microsoft-Nokia ma voi face calugar shaolin.

 • marcel

  Asta nu inseamna ca Samsung nu are vanzari mai mari. Ceea ce face Apple acum e strategie de marketing cu stocuri putine aparent. Vrajeala… Iar o sa iasa antireclama cu turma de oi si pe buna dreptate.

 • badea iLie

  JPN, nu ai sa vezi niciodata asemenea cozi la Samsung, HTC sau Motorola pentru ca utilizatorii lor sunt rationali.
  Despre astia de la cozi, ce sa zic? Vai de mamele lor … in ce hal au ajuns. Fanatismul niciodata nu a facut cinste nici unui sistem. Daca te duci langa aia si le arati un Nexus sunt in stare sa te linseze. Mi-e mila de ei.

 • Matzero

  Ma……….sa va spun sincer…as fi stat si eu la coada…. Nu 2-3 saptamani cat stau aia, dar o zi doua as fi stat. Si nu as fi linsat pe nimeni cu Nexus 4 (care apropo, bateria tine fix 4 ore la navigare pe internet fara sa mai faci altceva pe telefon :))) ) fiecare cu alegerile lui.

 • djcata

  asta cu cozile tinee de marketing si de prostie …. a fost o chestie odata si a ramas asa de fitza , o distractie , nu stiu cum sa ii zic …. nu cred ca lesina careva daca nu pune mana pe tel chiar in secunda cand se deschide magazinul