Peste 40% dintre posesorii de iDevice-uri au facut update la iOS 7

  La doua zile si jumatate de la lansarea iOS 7, peste 40% dintre posesorii de iDevice-uri au instalat noua versiune a sistemului de operare, cel putin conform informatiilor oferite de catre o companie care monitorizeaza utilizarea aplicatiilor si traficul de internet facut de pe iDevice-uri. Vorbim despre o rata de adoptie extrem de mare, mult mai mare decat in cazul lansarii iOS 6, mult mai mare decat in cazul Android OS, iar acest lucru este cat se poate de normal, avand in vedere ca vorbim despre o companie care lanseaza update-uri de software pentru toate terminalele sale simultan.

  Cea mai recenta versiune a Android OS inca nu este instalata pe 40% dintre terminale la cateva luni dupa lansare, iar asta spune multe despre eficacitatea sistemului oferit de catre Apple si esecul sistemului gandit de Android.

3 COMENTARII

  1. Si tot la fel se vede si din grafic cum s-a renuntat la ios 7 in favoarea ios 6. Se vede din grafic cum multi si-au dat seama ca inca nu e matur ios 7. Chiar citeam pe un forum din alta tara, cum se plang si ei de ios 7, in special de baterie si de culori

  2. Cei care au iPhone 4S si nu merge ios 7 foarte bine sa isi dezactiveze functia Parallax, Increase Contrast. Eu nu mai am lag deloc.