iPhone 5S vs iPhone 5 – principalele diferente de design (Video)

[youtube]http://youtu.be/XMKjGaPyDb8[/youtube]

  Desi iPhone 5s si iPhone 5 impart, in mare, aceleasi caracteristici de design, exista desigur cateva diferente subtile care vor face diferenta dintre achizitionarea unuia sau altuia dintre cele doua dispozitive. In clipul video de mai sus aveti prezentate in dateliu diferentele dintre cele doua terminale si va spun ca daca tineti minte ca iPhone 5s are un dual-flash LED si un buton Home plat, nemarcat, atunci cu siguranta nu veti putea fi pacaliti de catre cineva, aceste doua caracteristici fiind extrem de usor de recunoscut.

  In anii trecut au existat foarte multe persoane pacalite pentru a achizitiona terminale iPhone 4 in locul terminalelor iPhone 4S, intre acele doua dispozitive existand extrem de putine diferente de design.

Articolul precedentiPhone 5S este greu de exploatat de catre hackeri
Articolul următorSteve Wozniak nu este entuziasmat de lansarea iPhone 5C
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.