iPhone-urile genereaza incasari mai mari decat companiile Microsoft, Coca Cola, Boeing sau Intel

  iPhone-urile sunt extrem de importante pentru compania Apple, sunt o adevarata “mina de aur” deoarece genereaza incasari mult mai mari decat cele ale unor companii extrem de cunoscute. Cei de la Businessweek au comparat incasarile generate de iPhone-uri cu cele ale catorva mari companii americane si in ultimul an Apple a incasat aproape 90 de miliarde de dolari multumita smartphone-urilor sale. Daca va uitati la tabelul de mai sus, veti observa ca aceasta cifra este mai mare decat cea pentru incasarile inregistrate de catre procter & Gamble, Boeing, Microsoft, Intel, Cisco, Coca Cola, Disney, McDonalds, Nike sau chiar Visa.

  Intr-un top al companiilor americane care inregistreaza cele mai mari incasari anuale, iPhone-urile s-ar clasa pe pozitia a 9-a, imediat dupa IBM, inaintea lor fiind companii precum Verizon, AT&T, General Electric, Exxon Mobil sau Walmart. Practic peste jumtate din incasarile anuale ale Apple sunt generate de vanzarile de terminale iPhone, aceasta categorie de produse fiind esentiala pentru existenta si succesul Apple, iar dupa cum a fost primit iPhone 5S, se pare ca vom avea un nou an cu recorduri de vanzari.

3 COMENTARII

  1. Citind articolul eu tot la asta ma gandeam. Cum au putut sa o puna astia multumita unui om vizionar…Si cat de nesimtiti au devenit…