Prima Pagina Apple Apple ar putea fi incapabila sa acopere cererea pentru iPhone 5S pana...

Apple ar putea fi incapabila sa acopere cererea pentru iPhone 5S pana in decembrie

  Cererea pentru terminalele iPhone 5S ale companiei Apple este foarte mare, partenerii sai lucreaza din greu pentru a produce rapid noi dispozitive, insa analistii speculeaza ca pana in luna decembrie cei din Cupertino nu vor putea acoperi cererea existenta.  Comparand cererea de acum cu cea de anul trecut, un analist american sustine ca Apple nu va putea acoperi cererea de pe piata pana la inceputul lunii decembrie, deci in perioada sarbatorilor ar trebui sa existe destul stoc in magazine pentru toti clientii interesati.

By comparison, the iPhone 5 did not reach supply/demand equilibrium based on online shipping times until early December. It appears that the 5S could follow the same pattern based on early ship time tracking.

  Toate terminalele iPhone 5S comandate acum de catre compania Apple sunt livrate in luna octombrie, exceptie facand Japonia, tara in care terminalele nu sunt disponibile pentru achizitie in magazinele operatorilor de telefonie mobila.

 • Razvan

  Zaone cand iti ajunge tel?

 • Daca da domnul, poate imi ajunge azi. A plecat miercuri nopatea de la cluj cu posta romana, sper sa fi ajuns angajatii aia cu caruta. Au facut 150 de KM in 12 ore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa aia nu mai stiu nimic de el…

 • Ion

  de curier rapid n-ai auzit ?!?! prea scump ?

 • @Ion: Vine din Germania ioane, lasa ironiile. A plecat cu DHL de acolo si a fost luat de caruta de aici. In plus, m-am lasat in mod eronat influentat de prietenul meu in legatura cu livrarea, spunea ca ajunge luni/marti si e deja vineri.

 • attilar1

  @Zaone ce parere ai, tel comandat in 23 septembrie din UK, se va livra la inceputul lui octombrie sau mai tarziu ?

 • Radu

  @zaone. Daca a venit cu DHL nu vine la bucuresti direct cu DHL (otopeni) ? Imi trimite si mine cineva din uk cu DHL si vroiam sa stiu cand ajunge.

 • A ajuns intr-un final in Bucuresti, a venit cu camionul pana in Romania, mai mult ca sigur. In Romania probabil a fost transportat in spate de angajatii postei, a facut 2 zile de la oradea la bucuresti.