Prima Pagina Apple iOS 7 – iata cum poti afisa numele complet al contactelor in...

iOS 7 – iata cum poti afisa numele complet al contactelor in aplicatiile Messages sau Mail

  Ca parte a schimbarilor implementate in iOS 7, compania Apple a decis ca utilizatorii nu ar trebui sa poata vizualiza numele complet al contactelor in aplicatiile Messages sau Mail, asa ca a decis sa afiseze acolo doar prenumele acestora. Din pacate modificarea poate deruta multa lume, mai ales daca aveti macar 2 prieteni cu acelasi nume, insa ea poate fi inlaturata usor. Navigand catre Settings>Mail & Contacts>Short Name veti avea posibilitatea de a dezactiva afisarea prenumelui in acele aplicatii, dar daca doriti puteti alege una dintre cele 4 optiuni puse la dispozitie de catre Apple.

  Puteti alege ca aplicatiile sa afiseze prenumele si initiala numelui, initiala prenumelui si numele, doar prenumele sau doar numele. Exista desigur si optiunea de a afisa doar nickname-ul daca el este setat in agenda de contacte, deci optiunea este a voastra.

 • iPhone

  Mai bn ne-ai spune cum sa avem dinnou vremea in notification center. La mine a disparut, nu apare nimic dsp vreme si le-am activat pe toate

 • Linar

  Zaone,Apple cred ca nu a decis nimic…….Apple iti ofera posibilitatea sa customizezi tu ce vrei sa iti apara,cum detaliezi si tu in acest articol.
  Cred ca ar trebui sa fi mai atent la modul de exprimare in aceste situatii…:)
  Daca Apple decidea asta ,noi nu mai aveam ce face ,eventual faceam cu nervii…..:)
  Cred ca e o aberatie sa afirmi ca Apple doreste sa imi interzica accesul la :ce fel de,cum si in ce mod pot sa vad sau sa nu vad o informatie ce este pusa de mine in deviceuri sau in softul/functia oferita.

 • @Linar: Deci modificarea modului de afisare by default nu este o decizie luata de Apple, este o decizie luata de… pisica lui Tim Cook. Ok. Aberatii spui tu, neintelegand ce inseamna implementarea unei modificari de genul asta. 70% habar nu au cum sa schimbe chestia asta, dar e greu sa te gandesti la asta, stiu.

 • jmor1ar7y

  sincer daca nu punea chestia asta by default nu cred erau multi care sa-si dea seama ca ai aceasta posibilitate in ios7. si da a aparut de la beta 5 optiunea de a schimba modul de afisare a numelor persoanelor din lista de contacte la mesaje si mail.
  dar nu cred ca e bine sa subestimezi persoanele care intra pe acest site, comentariile acide nu au nici un beneficiu. You want to be the bigger man ignore pe cei care consideri ca vb pe langa subiect. cine vrea sa citeasca citeste, care vor sfaturi da-le acele sfaturi.

  offtopic: ai incercat sa suni pe cineva din lista de contacte dintr-un missed call din lockscreen facand un swipe de la stanga la dreapta pe notificare? mie imi apeleaza direct persoana respectiva dara sa mai deblochez telefonul 🙁 nush daca e un bug sau feature.

 • sawrl

  @iPhone: ca sa ai weaher in notification center “din nou” trebuie sa ai activat LocationServices si totdata sa permiti Weather sa foloseasca acest serviciu de localizare. astfel in primul tab al notif center (cel cu Calendar / Agenda) vei avea imediat sub data curenta info despre weather, dar doar scris (temp… nu si imagini gen nori / soare …)

 • iPhone

  sawrl am rezolvat, mersi mult

  Zaone cand vei implementa tastatura iOS7 in aplicatia iDevice?

 • bLu

  Eu nu am reusit sa bag vremea la notif :))

 • @bLu: Activeaza-o din meniul Privacy>Location Services si da un restart la terminal.

 • bLu

  Nop. Still not working. Nu apare nici la notif center 🙁

 • edy3615

  salut dupa ce am facut up date la ios 7 , au disparut contactele de pe telefon, si de atunsi apari si dispar.
  stie cineva ce trebuie facut?