Prima Pagina Apple Apple actualizeaza documentatia privind implementarea senzorilor care detecteaza contactul cu lichidele

Apple actualizeaza documentatia privind implementarea senzorilor care detecteaza contactul cu lichidele

  In cursul acestei zile compania Apple a actualizat documentatia privind plasamentul senzorilor care detecteaza contactul cu lichidele, incluzand informatii privitoare la terminalele iPhone 5S si iPhone 5C. Imaginea de mai sus ne spune unde se afla cel mai recent senzor de acest gen, implementat odata cu iPhone 5, el regasindu-se un slotul pentru includerea cartelelor SIM. Acesta li se alatura celor prezente in portul audio de 3.5mm, in portul Lightning si pe placa logica a terminalului, declansarea acestor senzori generand un refuz de acordare a garantiei pentru terminal.

  Din pacate senzorii celor de la Apple pot fi declansati si in zonele cu umiditate foarte mare, compania fiind actionata in judecata si fiind obligata sa plateasca daune unor utilizatori carora li s-a refuzat garantia, asa ca daca vi se intampla vreodata sa vi se refuze in mod nedrept garantia, actionati in consecinta.

  • Andrey

    Off topic.

    Zaone care este e-mailul tau?Vreau sa discut ceva cu tine despre o problema.

  • Daca e de natura hard/soft exista forumul.

  • Marius C.

    Ar fi o idee sa apara o aplicatie in cydia care opreste rapid telu in caz de contact cu apa. Macar asa mai ai o sansa :))