SiderCar – un accesoriu util pentru cei care fac multitasking pe laptop-uri si iDevice-uri (Video)

  SiderCar este un nou accesoriu pentru care se cauta finantare prin intermedul Kickstarter, el ajutand utilizatorii sa faca multitasking pe iDevice/laptop-uri fara prea mult efort. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca vorbim despre un accesoriu fabricat dintr-un material cauciucat care este indeajuns de solid pentru a se mentine neclintit pe laptop, dar si pentru a tine un terminal in loc. SideCar este conceput pentru a if compatibil atat cu iPhone-urile, cat si cu tabletele iPad, asa ca veti putea monta ambele tipuri de iDevice-uri pe ecranul laptop-ului vostru fara prea mult efort.

Simply slide your tablet and laptop into SideCar. That’s it. No messy adhesives or glue, just the magic of SideCar. Durable and environmentally friendly silicone securely holds your precious devices together and protects them from scratches. We envision SideCar as the bridge between ALL laptops and tablets, but we’re starting out small and testing the market exclusively with Apple products in order to fulfill the pledges of our backers as soon as possible.

  SiderCar este conceput avandu-i in gand pe cei care au intr-adevar nevoie de un accesoriu prin care sa poata utiliza aplicatii terte in timp ce folosesc un laptop, deci el nu este util pentru oricine. SideCar asteapta deocamdata finantarea de care are nevoie pentru a fi produs si comercializat pe piata, iar cand va fi disponibil, ar urma sa coste intre 12$ si 16$.