KnowRoaming – o folie speciala care permite eliminarea costurilor de roaming (Video)

[youtube]http://youtu.be/cgASAZWJulY[/youtube]

  KnowRoaming este o compania canadiana care incearca sa puna capat costurilor mari de roaming inregistrate de catre utilizatori atunci cand calatoresc in afara tarii de origine a abonamentului lor de telefonie mobila. Compania a dezvoltat o folie care poate fi aplicata peste cartelele SIM utilizate de catre posesorii de terminale mobile, aceasta permitandu-le sa se conecteze la retelele locale atunci cand calatoresc in strainatate. Aplicarea acestor folii le permite utilizatorilor sa foloseasca o aplicatie speciala si creditul inregistrat in sistemele KnowRoaming pentru a vorbi la telefon, a trimite SMS-uri si a naviga pe internet beneficiind de ofertele operatorilor locali.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TJ7tfk9kIls[/youtube]

  Aplicatia pentru iOS sau Android are implementat un sistem de achizitionare de credit pentru utilizarea retelelor locale ale operatorilor de telefonie mobila, compania oferind acces la retelele de telefonie mobila a 220 de tari de pe glob. Ideea in sine este extrem de interesanta si desi totul este un proiect in momentul de fata, el a obtinut finantarea de care are nevoie pentru a fi lansat oficial pe piata, iar de indata ce veti putea cumpara acest produs va voi anunta.

4 COMENTARII

  1. Ar fi interesant daca ti-ai pastra numarul de telefon. Ca altfel, nu vad de ce nu ai cumpara o cartela prey pay locala si gata.