Thomson Reuters include Apple in lista celor mai inovatoare companii ale anului 2013

  In ultimii 3 ani de zile, cei de la Thomson Reuters au facut un top al celor mai inovatoare companii de pe glob, 100 de entitati financiare fiind verificate si incluse in aceasta lista exclusivista a companiilor care merita atentia investitorilor. Pentru a treia oara consecutiv, compania Apple face parte din lista celor de la Thomson Reuters, ea fiind inclusa in top multumita produselor pe care a reusit sa le lanseze in cursul anului, dar si a tehnologiilor implementate in sistemele sale de operare.

The 100 organizations in the 2013 study outperformed the S&P 500 for the third consecutive year, by 4 percent in annual stock price growth and 2 percent in market cap weighted revenue growth. Collectively they generated $4.5 trillion in revenue, nearly twice the GDP of the United Kingdom. The Top Innovators also added 266,152 new jobs over the last year, a rate that was 0.81 percent higher than the new job creation rate among constituents of the S&P 500. This year’s winners also outspent the S&P 500 by 8.8 percent on R&D; collectively they invested $223 billion in their research and development efforts.

  Toate cele 100 de companii incluse in top au avut venituri totale de 4500 de miliarde de dolari si au generat nu mai putin de 266.152 de locuri de munca, 223 de miliarde de dolari fiind investiti in proiecte de cercetare si dezvoltare. Lista cuprinde o gama variata de companii din SUA si Europa, majoritatea dintre ele fiind implicate in dezvoltarea de terminale mobile sau echipamente de telecomunicatii, aceasta fiind unul dintre cele mai populare si profitabile industrii ale momentului.