Prima Pagina accesorii Un simplu accesoriu USB iti permite sa folosesti tastatura laptop-ului pentru a...

Un simplu accesoriu USB iti permite sa folosesti tastatura laptop-ului pentru a scrie pe iPhone sau iPad

  Daca ati avut vreodata nevoia de a scrie texte lungi direct pe propriile iDevice-uri, iar tastatura virtuala a iOS s-a dovedit a fi mult prea complicata pentru ceea ce aveti nevoie, atunci poate veti fi interesati de un accesoriu USB care va permite sa utilizati tastatura unui laptop cu iOS-ul. Folosind o aplicatie pentru OS X sau un program pentru Windows, puteti redirectiona toate apasarile tastaturii spre iDevice-ul vostru, astfel ca tot ceea ce tastati va aparea intr-o aplicatie aleasa de catre voi pentru a vizualiza textele.

  Accesoriul costa nu mai putin de 43$ si desi vor exista putini posesori de smartphone-uri interesati de utilizarea sa, probabil unii posesori de tablete ar putea deveni mult mai productivi utilizandu-l. Puteti achizitiona dispozitivul de pe acest website.

  • buhuhu

    nu stie nimeni un tweak care poate face asta?

  • cristi

    pentru MacOS exista o varianta mai ieftina (sau gratis p torente la noi) si anume iKeyboard. te poti conecta prin bluetooth la orice idevice(sau si android / nu am incercat) si o gasiti pe appstore: https://itunes.apple.com/us/app/ikeyboard/id441439411?mt=12 nu stiu daca au varianta de Windows.

  • Olimpiu

    M-am gandit si eu la o metoda gratuita: folosind TeamViewer pe PC si aplicatia TeamViewer QuickSupport pe telefon. Faci conexiunea intre PC si telefon si folosind optiunea Clipboard + Send trimiti mesajul scris pe PC in clipboard-ul telefonului, de unde cu un simplu Paste ai textul unde vrei. Cu mentiunea ca trebuie sa ai conexiune la Net pe ambele device-uri.