Un simplu accesoriu USB iti permite sa folosesti tastatura laptop-ului pentru a scrie pe iPhone sau iPad

  Daca ati avut vreodata nevoia de a scrie texte lungi direct pe propriile iDevice-uri, iar tastatura virtuala a iOS s-a dovedit a fi mult prea complicata pentru ceea ce aveti nevoie, atunci poate veti fi interesati de un accesoriu USB care va permite sa utilizati tastatura unui laptop cu iOS-ul. Folosind o aplicatie pentru OS X sau un program pentru Windows, puteti redirectiona toate apasarile tastaturii spre iDevice-ul vostru, astfel ca tot ceea ce tastati va aparea intr-o aplicatie aleasa de catre voi pentru a vizualiza textele.

  Accesoriul costa nu mai putin de 43$ si desi vor exista putini posesori de smartphone-uri interesati de utilizarea sa, probabil unii posesori de tablete ar putea deveni mult mai productivi utilizandu-l. Puteti achizitiona dispozitivul de pe acest website.

3 COMENTARII

  1. M-am gandit si eu la o metoda gratuita: folosind TeamViewer pe PC si aplicatia TeamViewer QuickSupport pe telefon. Faci conexiunea intre PC si telefon si folosind optiunea Clipboard + Send trimiti mesajul scris pe PC in clipboard-ul telefonului, de unde cu un simplu Paste ai textul unde vrei. Cu mentiunea ca trebuie sa ai conexiune la Net pe ambele device-uri.