Iata cum poti introduce foldere in interiorul folderelor in iOS 7 fara a face jailbreak si fara a pierde configurarea la restart (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kw56ObyA2GE&w=580&h=370]

  iOS 7 contine diverse buguri, insa unul dintre ele ar putea fi interesant si chiar extrem de util pentru cei dispusi sa il utilizeze. Vorbesc despre un bug care permite amplasarea de foldere in interiorul folderelor, procedura permitand practic introducerea unui numar nelimitat de foldere in interiorul folderelor, totul tinand de disponibilitatea voastra de a urma procedura pana la capat. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca folderele pot fi introduse in interiorul altor foldere prin simpla mutare a celor vechi in timpul generarii altuia nou.

  Procedura nu este complicata si desi poate fi realizata inclusiv pe iPhone-uri, insa pe ecranele tabletelor iPad veti avea posibilitatea de a muta mai usor folderele dintr-o parte in alta si trebuie sa fiti rapid in aceasta procedura. Inainte sa inchei va spun si ca folderele nu se reseteaza in cazul in care inchideti dispozitivul vostru, deci le veti avea acolo pana cand renuntati la ele.