Orange Romania anunta lansarea iPhone 5S si iPhone 5C

 

  In urma anuntului facut ieri de catre compania Apple, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a lansat astazi o pagina speciala in care anunta includerea in viitor a iPhone 5S si iPhone 5C in propria oferta, fara a oferi deocamdata informatii despre deschiderea unei sesiuni de precomenzi sau preturile la care va putea fi achizitionat dispozitivul. In paginile dedicate celor doua terminale, compania Orange descrie noile functii pe care dispozitivele le aduc utilizatorilor, oferind si o gama extinsa de imagini pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce veti achizitiona.

  In baza informatiilor disponibile pe website-ul companiei, aflam ca dispozitivele vor fi disponibile pentru achizitie inclusiv cu noile carcase concepute de catre compania Apple, insa nici in cazul acestora nu avem detalii despre preturi. Ambele terminale vor fi disponibile pentru achizitie in Romania incepand din data de 25 octombrie, deci undeva in cursul urmatoarelor saptamani ar trebui sa vedem oferta pregatita de catre operatori, ei urmand a deschide inclusiv sesiuni de precomenzi pentru ele.

  Puteti accesa pagina Orange Romania dedicata iPhone 5S si iPhone 5C urmand acest link.

4 COMENTARII

  1. Ceva vesti despre preturile la abonamente? Cat or fi la Tigru 30?
    Daca e cineva de la Orange pe aici poate ne da un indiciu referitor la pret, desigur sub acoperirea anonimatului 😉

  2. Eu nu cred ca 700 sau 800, banuiesc ca pana in 2500 de lei, iphone 5 la abonament de 31 ajungea la 2000 de lei fara alte bonusuri.