iPhone 5S si o problema e cranului dupa restart

  Desi utilizez un iPhone 5S de 2 saptamani de zile, abia recent am sesizat o problema a ecranului care, desi nu este deranjanta, ar putea reprezenta o problema pentru viitor. Dupa efectuarea unui restart al terminalului iPhone 5S am sesizat ca ecranul a inceput sa clipeasca intermitent extrem de repede pana in momentul in care am blocat dispozitivul si l-a deblocat. Am reusit sa reproduc problema o singura data si sunt curios daca exista printre voi posesori de terminale iPhone 5S care pot confirma ca existenta sa nu se limiteaza doar la mine.

  De doua ori am reusit sa o reproduc efectuand un restart terminalului prin apasarea pentru 10 secunde a butoanelor Home + Lock, aceasta fiind procedura standard de restart. Ecranul incepe sa clipeasca intermitend chiar din momentul repornirii si problema persista inclusiv dupa deblocarea sa, ea disparand dupa prima blocare a dispozitivului.

32 COMENTARII

 1. Daca la blocare_deblocare dispare problema,ea pare sa fie mai mult una soft si nu hardware.Probabil ca in viitorul update,problema va fi rezolvata.

 2. eu am patit asa cu un iphone 4 nou, l-am schimbat imediat pe garantie. zaone la mine nu numai la restart ci si daca dadeam lumina la maxim clipea…

 3. Resofteaza-l Zaone si activeaza-l ca iPhone nou. iOS 7 e de vina, eu nu am 5S, am 5 si la fel face de cand cu noul OS. O ia razna display-ul pana il blochez, in sensul ca tremura rapid. Parerea mea e ca e de la OS. Pe 6 nu am avut pb.

 4. Nu stiu, la mine s-a rezolvat dupa mai multe restore-uri fresh, apoi dupa un timp o ia razna iar. Repet, pe iOS 6 a fot totul ok.

 5. Eu am patit asta cand am facut downgrade de la 7 la iOS6.1.4 pe un i5, chiar in ecranul de configurare telefon nou. A disparut singur dupa cateva blocari/deblocari si un restart. In rest, la upgrade again pe iOS7 prin OTA nu am avut nicio problema.

 6. Eu am observat altceva la i5 in ios 7 daca deschid calculatorul din control center cand telefonul e blocat apare o pata alba in partea stanga sus la fel si cand ies din aplicatie, foarte ciudat.

 7. La mine ecranul s a facut albastru pentru câteva secunde si dupa telefonul s a închis si redeschis singur , asta in timp ce vroiam sa ma uit la ceva pe net ( iPhone 5 s)

 8. Am un iphone 4 cu IOS 7 instalat.Dupa un “erase all content and settings”, la restart, am observat ca displayul a avut un flicker`it slab, urmat de un crash(o aglomerare de culori pe tot displau`ul)e cauza de ios7?sau display`ul e pe duca?ma poate ajuta cineva cu o parere?

 9. Si eu mai patesc asta din cand in cand pe iphone 4 6.1.3. Tot ce fac e sa-l opresc si sa-l las inchis vreo ora, nu e recomandat sa folositi telefonu cand se intampla asta.

 10. Mai oameni buni asa ceva este inacceptabil!Cum adica sa-l resoftezi sau sa dai restore ??Asta e cel mai performant telefon de pe piata??Tocmai am economisit 3500 lei!!

 11. @cristi Acelasi lucru am patit si eu cu iphone 4, mai ales cu lumina la maxim. Inainte sa-l schimb a ramas blocat cu un dreptunghi alb pe ecran negru. Mi-au zis ca e de la placa de baza si mi-au dat altul fii d in garantie. Asta dupa ce am instalat ios7.

 12. @Dan mare dreptate ai…
  Eu am 4s cu 6.1.2 ‘ jailbreak si sunt mai mult decat multumit , fata de prietenii mei care au 5 si 5s……:)
  Am trecut peste 5 ca nu m-a atras cu nimic , dar intentionez sa iau un 5s numai ca mai astept sa se umple magazinele cu 5s-uri si sa apara si cel putin ios 7.1 , ca nu ma grabeste nimeni , pana atunci ma bucur din plin de 4s-ul meu minunat si nici nu o sa-l dau dupa ce iau 5s-ul.

 13. Am avut si eu o problema de acest gen la iPhone 5.Dupa un restore la iOS 6 ecranul incepuse sa falfaie (exact cum zice Zaone).M-am speriat rau mai ales ca nu eu eram posesorul terminalului.L-am dus la proprietar cu luminozitatea minima si nu a observat.Dupa o cazatura zdravana ecranul a revenit la normal :).

 14. 5S-ul meu nu face asta in schimb mi-a “uitat” amprentele.
  Pana nu le-am reintrodus nu a mai vrut sa se deblocheze decat cu codul.

 15. Am un iPhone 5s si de câteva zile când i-l deblochez apare o pata Alba câteodată in stânga,câteodată in dreapta.Nu mereu.Stie cineva?